Ταινιοθήκη της Ελλάδος: Έως τη Μεγάλη Πέμπτη το αφιέρωμα «Μνήμες Δικτατορίας»
Ανανεώθηκε:
Παρατείνεται, λόγω αυξημένης ζήτησης, έως τη Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου το online αφιέρωμα «Μνήμες Δικτατορίας» της Ταινιοθήκης της Ελλάδος.
Gια όσους δεν πρόλαβαν, οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες, δωρεάν, στην ψηφιακή αίθουσα της Ταινιοθήκης online.tainiothiki.gr έως τις 23:59 της Μ.Πέμπτης.
Πρόκειται για το νέο, τέταρτο κατά σειρά, πρόγραμμα της επιτυχημένης ενότητας «Η Ταινιοθήκη στο σπίτι» που διοργανώθηκε με αφορμή την επέτειο από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου. Με 11 εμβληματικές ταινίες μυθοπλασίας των Θ. Αγγελόπουλου, Π.Βούλγαρη, Δ.Θέου, Θ.Ρεντζή / Ν.Ζερβού, Ν.Κούνδουρου, Φρ. Λιάππα, Δ.Μακρή, Ρ.Μανθούλη, Τ.Μαρκετάκη, Γ.Σταμπουλόπουλου, Π.Τάσιου και 2 ντοκιμαντέρ των Σ. Μανιάτη / Γ.Τσεμπερόπουλου και Ν.Καβουκίδη.
Την εκδήλωση έθεσε υπό την αιγίδα της η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, λαμβάνοντας υπ' όψη τη μεγάλη απήχηση των προηγούμενων τριών κύκλων προβολών της Ταινιοθήκης στην ελληνική ομογένεια.
To αφιέρωμα υλοποιείται με την υποστήριξη του Δεύτερου Προγράμματος 103,7.
Πολωνικά πολεμικά αναχαίτισαν ρωσικό αναγνωριστικό αεροσκάφος επάνω από την Βαλτική
15:48
Πώς θα κινηθούν μετρό και τραμ σήμερα (25/12), Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια
15:35
Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης από τον Δήμο Αθηναίων παρουσία του Χάρη Δούκα (pic)
15:22
2025: Η χρονιά «επανάσταση» στην Τεχνητή Νοημοσύνη
15:10