Eurovision 2021: Αναχώρησε για το Ρότερνταμ η Στεφανία - Κρατώντας την ελληνική σημαία
Ανανεώθηκε:
Η ελληνική αποστολή αναχώρησε για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision για το 2021.
Το μεσημέρι της Κυριακής 9 Μαΐου 2021, η ελληνική αποστολή «πέταξε» για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, και η εκπρόσωπός μας, Στεφανία Λυμπερακάκη, έφθασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την ελληνική σημαία. Μιλώντας στους δημοσιογράφους η Στεφανία δήλωσε ενθουσιασμένη και ανυπόμονη για το διαγωνισμό, ενώ τραγούδησε και ένα απόσπασμα από το «Last Dance».
Στο αεροδρόμιο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο κόσμος σταματούσε την 18χρονη εκπρόσωπο της Ελλάδας, για να συνομιλήσει μαζί της και να της ευχηθεί καλή επιτυχία.
Στην όλη ατμόσφαιρα συμμετείχαν και οι πίνακες ανακοινώσεων του αεροδρομίου, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της αναχώρησης της ελληνικής αποστολής έγραφαν: «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. GOOD LUCK GREECE!»
Η Στεφανία θα ερμηνεύσει το «Last Dance» την Πέμπτη 20 Μαΐου, στο δεύτερο ημιτελικό, με στόχο να περάσει στον μεγάλο τελικό στις 22 Μαΐου.
SPONSORED
Κακλαμάνης για Γιώργο Σουφλιά: «Ξεχώρισε για το υψηλό αίσθημα ευθύνης»
20:34
ΔΟΑΕ: Ρώσοι στρατιωτικοί τραυματίστηκαν σε σημαντικό περιστατικό στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
20:30
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 14χρονης από τη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε και είναι καλά
20:22
Τασούλας για τον θάνατο του Γιώργου Σουφλιά: «Πάντα έθετε ως προτεραιότητα το καθήκον»
20:13