ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έτοιμο να δεχθεί το κοινό το ανοικτό θέατρο του Μητροπολιτικού Πάρκου Αντώνης Τρίτσης

Έτοιμο να δεχθεί το κοινό το ανοικτό θέατρο του Μητροπολιτικού Πάρκου Αντώνης Τρίτσης

Έτοιμο να δεχθεί το κοινό το ανοικτό θέατρο του Μητροπολιτικού Πάρκου Αντώνης Τρίτσης, το οποίο ανακαινίστηκε με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και σεβασμό στο περιβάλλον.

Η αποκατάσταση του θεάτρου έγινε, από τον Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου, μετά από σχετική αρχιτεκτονική μελέτη της αρμόδιας υπηρεσίας του Φορέα, με γνώμονα τον σεβασμό στο περιβάλλον, την εναρμονισμένη ενσωμάτωση των χρωμάτων με τον περιβάλλοντα χώρο του Πάρκου και στόχο την εξασφάλιση μιας όμορφης εμπειρίας για τους θεατές των παραστάσεων που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης του Πάρκου ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε σχετικά: «Το Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» μετεξελίσσεται σε ένα πρότυπο περιβαλλοντικό κέντρο, σε ένα χώρο άθλησης, αναψυχής, πολιτισμού και εκπαίδευσης, για όλους τους πολίτες της Αττικής οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη του, πάντα υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν οριστεί για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Οι θεατρικές παραστάσεις που θα φιλοξενήσει ο ανακαινισμένος χώρος του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες του Πάρκου να απολαύσουν ποιοτικά πολιτιστικά δρώμενα, σ΄ένα χώρο όμορφο, καθαρό και λειτουργικό. Εύχομαι να το απολαύσουν όλοι οι πολίτες της Αττικής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ