ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Dior: Η «Μade Ιn Greece» συλλογή του οίκου παρουσιάζεται στο Καλλιμάρμαρο την Πέμπτη

Dior: Η «Μade Ιn Greece» συλλογή του οίκου παρουσιάζεται στο Καλλιμάρμαρο την Πέμπτη
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ζωντανά από το Καλλιμάρμαρο θα μεταδοθεί η επίδειξη του οίκου Dior την Πέμπτη.

Η παρουσίαση της «Made In Greece» συλλογής ενδυμάτων που θα γίνει αυτή την Πέμπτη από τον διεθνή Οίκο Υψηλής Ραπτικής στο Καλλιμάρμαρο, θα έχει παγκόσμια προβολή καθώς θα μεταδοθεί live για εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, στις 20:00 την Πέμπτη 17 Ιουνίου τα φώτα του Καλλιμάρμαρου θα ανάψουν για το project «Dior Celebrates Greece», με το οποίο ο Οίκος τιμά τη χώρα μας και τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση, μέρος του οποίου είναι το defile στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

H εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στον υπαίθριο χώρο του Ιδρύματος Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, αλλά και στον ιστορικό θερινό κινηματογράφο Cine Paris στην καρδιά της Πλάκας.

Η συλλογή έχει σχεδιαστεί και έχει ραφτεί από Ελληνίδες και Έλληνες τεχνίτες δημιουργούς που ζουν και εργάζονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, όπως το Σουφλί, το Άργος και η Καλαμάτα. Η συνεργασία τους αναμένεται να συνεχιστεί και μετά το τέλος των εκδηλώσεων του Οίκου στην Αθήνα.

Ο Dior για να τιμήσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες τεχνίτες που θα δημιουργήσουν τα εντυπωσιακά φορέματα, θα δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους των περιοχών (από το Σουφλί μέχρι την Καλαμάτα) όπου ζουν και εργάζονται οι Έλληνες δημιουργοί, να παρακολουθήσουν live σε ανοικτούς χώρους το εντυπωσιακό event στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ