ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

7ο Φεστιβάλ της Άμμου: Μια αυτοσχέδια λογοτεχνική γιορτή στο Ρέθυμνο

7ο Φεστιβάλ της Άμμου: Μια αυτοσχέδια λογοτεχνική γιορτή στο Ρέθυμνο

Tο 7ο Φεστιβάλ της 'Αμμου, η αυτοσχέδια λογοτεχνική γιορτή που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο τέλος του καλοκαιριού, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην παραλία της πόλης του Ρεθύμνου.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 20 και το Σάββατο 21 Αυγούστου, με καλεσμένους συγγραφείς και ποιητές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και θα περιλαμβάνει αναγνώσεις διηγημάτων και ποιημάτων, συζητήσεις, αφιερώματα, ένα λογοτεχνικό διαγωνισμό και έκθεση φωτογραφίας στην άμμο. Οι περιστάσεις απαιτούν πολύ περιορισμένο αριθμό θεατών και φυσικά τις απαραίτητες αποστάσεις.

Το πρόγραμμα θα τηρηθεί, αλλά με όλους τους περιορισμούς και την προσοχή που απαιτούνται λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Θα περιλαμβάνει, αναγνώσεις διηγημάτων, αφιέρωμα σε τρεις συγγραφείς από το Ηράκλειο. Οι Αίμη Καραγιαννάκη, Μιχάλης Αλμπάτης και Μιχάλης Τζανάκης θα μιλήσουν για το έργο τους και θα συζητήσουν με το κοινό. Θα αναγνωστούν ποιήματα, θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Αίσιο τέλος», αφιέρωμα στη σειρά «Παράξενες Μέρες στην Ευρώπη», συζητήσεις με συγγραφείς που συμμετέχουν στο φεστιβάλ, αναγνώσεις μικρών διηγημάτων κά.

Όλα τα κείμενα από το φεστιβάλ θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο σε βιβλίο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ