ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή: Ελεύθερη είσοδος την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου

Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή: Ελεύθερη είσοδος την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου

Την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021, το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στην Αθήνα θα υποδέχεται τους επισκέπτες του με ελεύθερη είσοδο, καθώς συμμετέχει στη «Δράση 21» της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν δωρεάν σε όλους τους χώρους της μόνιμης Συλλογής του Μουσείου, και να θαυμάσουν σπάνια έργα τέχνης της ευρωπαϊκής πρωτοπορίας από τους Cézanne, van Gogh, Gauguin, Monet, Degas, Rodin, Toulouse-Lautrec, Bonnard, Picasso, Braque, Léger, Miró, Giacometti και Balthus, αλλά και έργα σύγχρονης και νεότερης ελληνικής τέχνης από διακεκριμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Παρθένης, ο Μπουζιάνης, ο Χατζηκυριάκος-Γκίκας, ο Τσαρούχης, ο Μόραλης, ο Τέτσης και πολλοί άλλοι.

Αυτή την περίοδο, το Ίδρυμα φιλοξενεί επίσης την εικαστική εγκατάσταση του Αμερικανού καλλιτέχνη και σκηνοθέτη Andrew Levitas, μια σειρά από μεταλλικά γλυπτά μεγάλων διαστάσεων με θέμα τη σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον και την τεχνολογική εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Info

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

10:00-18:00
Είσοδος ελεύθερη

Για την ημέρα αυτή δεν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής προκράτησης εισιτηρίων

Για την είσοδό σας στο Μουσείο, είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημερών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ