ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ντίνος Καρύδης: «Θρίλερ» με ψευδή είδηση ότι πέθανε - Τι πραγματικά συνέβη

Ντίνος Καρύδης: «Θρίλερ» με ψευδή είδηση ότι πέθανε - Τι πραγματικά συνέβη
Ο Ντίνος Καρύδης διαψεύδει με χιούμορ τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν νεκρό

Στο επίκεντρο ενός «θρίλερ» σχετικά με την κατάσταση της υγείας του βρέθηκε από το πρωί της Κυριακής ο γωνστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Αρχικά, η Μαίρη Βιντιάδη με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα προκάλεσε αναστάτωση γράφοντας: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, έφυγε ένας καλός φίλος».

Άμεσα όμως κινητοποιήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), ο οποίος έσπευσε να διαψεύσει την εν λόγω πληροφορίας και ζήτησε να σταματήσει η αναπαραγωγή των σχετικών ειδήσεων που απέχουν παρασάγγας από την αλήθεια.

«Δυστυχώς και πάλι μία ψευδής είδηση ξεσήκωσε πολύ κόσμο τα περί αιφνίδιου θανάτου του αγαπημένου μας φίλου Ντίνου Καρύδη είναι ανυπόστατα ψέματα και παρακαλώ όλους Να μην αναπαράγουν» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τι έγινε στην πραγματικότητα

Λίγη ώρα αργότερα η Μαίρη Μπάρκουλη, σύζυγος του ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη, θέλησε να βοηθήσει στην αποκατάσταση της αλήθειας σε ό,τι αφορά στον Ντίνο Καρύδη αναφέροντας με δικό της μήνυμα στα social media πως ο ηθοποιός υπέστη έμφραγμα, όμως είναι καλά στην υγεία του.

Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο Ντίνος Καρύδης είχε αποκαλύψει ότι είχε υποστεί έμφραγμα και παλαιότερα και μάλιστα είχε ευχαριστήσει δημόσια την Γωγώ Αντζολετάκη που ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή και όπως είπε, του έσωσε τη ζωή.

Σαρκαστική απάντηση

Στη συνέχεια, ο ίδιος ο ηθοποιός διέψευσε την είδηση με ένα αστείο σχόλιο κάτω από μία ανάρτηση του «Actors House» στο Facebook. «Από ό,τι μου λένε στα μηνύματα έπαθε έμφραγμα ο Ντίνος... Ευτυχώς Θεέ μου είναι στη ζωή» ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε, με τον ίδιο να απαντά με σαφώς σαρκαστική διάθεση: «Δεν έφυγα γιατί είναι ακριβά τα διόδια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ