Κέιτ Μπλάνσετ: Θα είναι η πρωταγωνίστρια στην πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Αλμοδόβαρ
Ανανεώθηκε:
Μετά τις «Παράλληλες Μητέρες», ο Πέδρο Αλμοδόβαρ ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του. Μέχρι στιγμής ελάχιστα είναι γνωστά για την ταινία, εκτός από κάτι πολύ βασικό: Ότι σε αυτήν θα πρωταγωνιστήσει η Κέιτ Μπλάνσετ.
Σύμφωνα με το Variety η Κέιτ Μπλάνσετ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «A Manual for Cleaning Women», τη μια από τις δυο αγγλόφωνες ταινίες τις οποίες ετοιμάζει ο Αλμοδόβαρ τους τελευταίους μήνες.
Το σενάριο, το οποίο έγραψε ο ίδιος ο Αλμοδόβαρ στα ισπανικά και μετά το μετέφρασε στα αγγλικά, είναι μια διασκευή του ομότιτλου βιβλίου της Λουσία Μπερλίν, μια ανθολογία 43 μικρών ιστοριών για γυναίκες σε αρκετά απαιτητικές δουλειές.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιο ρόλο θα υποδυθεί η Μπλάνσετ ή εάν θα ερμηνεύσει ενδεχομένως πολλούς ρόλους στην ταινία, δεδομένου ότι πρόκειται για ανθολογία διηγημάτων, όπως εξάλλου έκανε και στην ταινία «Μανιφέστο» του Γιούλιαν Ρόζεφελντ.
Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής της Μπλάνσετ Dirty Films για τη New Republic Pictures.
Φωτιά στην Αττικοβοιωτία: Μια «ανάσα» από σπίτια οι φλόγες – Τι καταγράφει ο φακός του CNN Greece
13:58
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δυτική Αττική λόγω της φωτιάς
13:50
Σέρρες: Συνελήφθη 23χρονος που είχε κρύψει τέσσερις μετανάστες στο πορτμπαγκάζ
13:41
Βρετανία: Το τραγούδι «Rein Me In» κατέρριψε ιστορικό ρεκόρ – Στην κορυφή των chart
13:30