ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι γυναίκες που αγάπησε ο Πρινς

Οι γυναίκες που αγάπησε ο Πρινς
REUTERS/Andrew Kelly

Τρεις γυναίκες διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στη ζωή του Πρινς, δύο εκ των οποίων μάλιστα παντρεύτηκε.

Όπως γράφει το CNN.com, η μια είναι η αδελφή του, Τάικα Νέλσον και οι δυο πρώην γυναίκες του, Μέιατ Γκαρσία και Μανουέλα Τεστολίνι.

Είναι οι μοναδικές που φέρονται να εισήλθαν μέσα στον ιδιωτικό κόσμο του τραγουδιστή που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών την Πέμπτη.

Η Νέλσον ήταν η κατά δυο χρόνια μικρότερη αδελφή του. "Στην αρχή, ο αδελφός μου έπαιζε πιάνο και εγώ τραγουδούσα, γιατί αυτό έκανε η μητέρα με τον πατέρα μας", είχε πει το 2008 στο City Pages.

Τα δυο παιδιά μεγάλωσαν μαζί διαμορφώνοντας παράλληλα κοινές μουσικές πορείες στα πρώτα τους βήματα καθώς σε ηλικία 10 ετών η μικρή Νέλσον έγραψε την πρώτη της μελωδία.

Όταν ο 18χρονος Πρινς υπέγραψε την πρώτη του συμφωνία - ρεκόρ, η αδελφή του είχε ήδη τρεξίματα με ναρκωτικά έχοντας φύγει από το σπίτι της και διατρανώνοντας την πρόθεσή της να χαράξει ατομική πορεία. Ακόμα και έτσι όμως, εξέφραζε τον αμέριστο σεβασμό της για τον αδελφό της.

"Ο αδελφός μου είναι κάποιος που αγαπώ και σέβομαι πολύ, αλλά μπορεί να υπάρξει μόνο ένας Πρινς", έλεγε.

Μαϊάτι Γκαρσία: Ο άντρας αυτός ήταν τα πάντα για μένα

Οι δυο τους πήραν διαζύγιο στην τρίτη επέτειό τους, το 1999. Ωστόσο ο χαμός του Πρινς την σημάδεψε πέραν πάσης αμφιβολίας.

"Ο άντρας αυτός ήταν τα πάντα για μένα, είχαμε μια οικογένεια", είπε στο περιοδικό People. "Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και συντετριμμένη".

Γνωρίστηκαν όταν ο Πρινς την προσέλαβε ως χορεύτρια στην περιοδεία του και ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο.
Αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για το τραγούδι του 1995, "The Most Beautiful Girl in the World" και το ζευγάρι παντρεύτηκε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 1996 στη Μινεάπολις.

Η Γκαρσία έμεινε έγκυος λίγο αφότου παντρεύτηκαν αλλά ο γιος τους, Μπόι Γκρέγκορι γεννήθηκε με σύνδρομο Φάιφερ, μια σπάνια γεννετική δυσλειτουργία που επηρεάζει το κρανίο και τα κόκκαλα σε χέρια και πόδια. Έζησε για μια εβδομάδα.

"Όταν χώρισα με τον Πρινς έζησα ένα σοκ κουλτούρας", είπε. "Έγινα ερημίτισσα και απλά δεν ήθελα να βγω έξω γιατί φοβόμουν", πρόσθεσε.

Μανουέλα Τεστολίνι: Με τον Πρινς η ζωή ήταν ένα μαγικό ταξίδι

Με τη δεύτερη γυναίκα του γνωρίστηκαν το 2001 όταν εκείνη εργαζόταν για φιλανθρωπικό οργανισμό. Ο 43χρονος Πρινς παντρεύτηκε την 24χρονη Τεστολίνι την ίδια χρονιά.

Οι δυο τους χώρισαν με ηρεμία το 2006. Δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι ο Πρινς την είχε ενθαρρύνει να ξεκινήσει τον δικό του οργανισμό, το οποίο και συνέβη. Και τώρα σκοπεύει να χτίσει ένα σχολείο στη μνήμη του.

"Ο Πρινς και εγώ είχαμε ένα μαγικό ταξίδι μαζί και τον αγάπησα πολύ", είπε στο ET. "Τον γνώριζα σαν σύζυγο, φίλο και φιλάνθρωπο. Η φιλανθρωπία μας έφερε κοντά και ήταν ο Πρινς που με ενθάρρυνε να ξεκινήσω τη δική μου φιλανθρωπία δέκα χρόνια πριν", επισήμανε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ