ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ένα τραγούδι για την Ουκρανία» από το «Μουσικό Κουτί» - Θα συγκεντρώσει χρήματα για τους πρόσφυγες

«Ένα τραγούδι για την Ουκρανία» από το «Μουσικό Κουτί» - Θα συγκεντρώσει χρήματα για τους πρόσφυγες
ΑP Photo

Ένα διαφορετικό «Μουσικό Κουτί» ετοιμάζεται τις τελευταίες μέρες με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τους άμαχους και τους πρόσφυγες της Ουκρανίας.

Η εκπομπή θα στείλει το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό.

Η οικονομική βοήθεια θα αρχίσει να συγκεντρώνεται από το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου μέσα από τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές της ΕΡΤ που θα ανακοινώσουν έναν πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό στον οποίο θα μπορεί κανείς να στείλει 3 ευρώ, είτε μέσω SMS, είτε μέσω σταθερού τηλεφώνου.

Για όσους επιθυμούν να στείλουν μεγαλύτερο ποσό θα δοθεί και ο τελικός αποδέκτης τραπεζικός λογαριασμός του Ερυθρού Σταυρού, που από την πρώτη στιγμή είναι συνεχώς παρών στην ευρύτερη περιοχή για να απαλύνει όσο μπορεί τις συνέπειες αυτής της ανθρωπιστικής κρίσης.

Οι συντελεστές της εκπομπής και η ΕΡΤ, τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022, στις 22:00, θα φιλοξενήσουν περισσότερους από 45 αγαπημένους Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές που θα ενώσουν τις φωνές τους για να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας που υπομένουν τους συνεχείς βομβαρδισμούς ή αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ