Τζάστιν Μπίμπερ: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt που προκαλεί παράλυση στο πρόσωπο
Ανανεώθηκε:
Μέσω ενός βίντεο στο Instagram που ανησύχησε τους θαυμαστές του ο διάσημος τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ, αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο προκαλεί παράλυση στο πρόσωπο.
Όπως ο ίδιος είπε, το πρόσωπό του έχει πλέον παραλύσει, ενώ εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει, αναγκάστηκε πριν από μερικές ημέρες να ακυρώσει τις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας του.
«Γεια σε όλους, Justin εδώ, ήθελα να σας ενημερώσω παιδιά για το τι συμβαίνει. Προφανώς μπορείτε να δείτε το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει κάνει το πρόσωπό μου να παραλύει», ακούγεται να λέει αρχικά.
«Όπως βλέπετε, αυτή η μεριά δεν κουνιέται» πρόσθεσε, δείχνοντας τη μεριά από την οποία δεν κλείνει το μάτι του και δεν χαμογελά.
«Το ρουθούνι μου δεν κουνιέται, το μάτι μου το ίδιο, δεν μπορώ να χαμογελάσω», δήλωσε.
«Είναι αρκετά σοβαρό, το σώμα μου μού λέει να ηρεμήσω» πρόσθεσε, αναφερόμενος στον λόγο που πήρε την απόφαση να ακυρώσει τις εμφανίσεις του, καταλήγοντας:
«Σας αγαπώ, ελπίζω να με καταλαβαίνετε. Ήδη κάνω ασκήσεις για το πρόσωπο για να επανέλθω».
Τον Μάρτιο, η σύζυγός του Hailey Bieber εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω ενός μικρού αιματώματος στον εγκέφαλό της.
Το μοντέλο αργότερα εξήγησε ότι είχε υποστεί ένα μίνι εγκεφαλικό λόγω μιας μικρής τρύπας στην καρδιά από την οποία ο θρόμβος ταξίδεψε στον εγκέφαλό της.
Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να κλείσει η τρύπα που, όπως είπε, ήταν μεταξύ 12 και 13 χιλιοστών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χέιλι Μπόλντουιν: Έπαθε εγκεφαλικό στα 25 της - Από τι προήλθε
Τζάστιν Μπίμπερ: Προσφέρει 250.000 δολάρια στους θαυμαστές που επλήγησαν από την πανδημία
«Ανυπόστατες οι κατηγορίες του ιδιοκτήτη της Βιολάντα» - Η απάντηση συνεργατών του Δ. Παπαστεργίου
18:53
Έφτασε στην Ύδρα ο Μπραντ Πιτ - Πυρετώδεις προετοιμασίες για το «The Riders» (vid)
18:47
ΗΠΑ: Πέντε χώρες έχουν δεσμευτεί να στείλουν στρατεύματα στη Διεθνή Δύναμη Σταθεροποίησης στη Γάζα
18:38
Υπουργείο Παιδείας: Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για την ίδρυση Ανώτατης Σχολής Παραστατικών Τεχνών
18:27