ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζόνι Ντεπ: Θα επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής» μετά τη δικαίωσή του;

Τζόνι Ντεπ: Θα επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής» μετά τη δικαίωσή του;
imdb

Παρόλο το θόρυβο γύρω από το όνομά του, ο Τζόνι Ντεπ δεν θα επιστρέψει στην κινηματογραφική σειρά «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» της Disney, δήλωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού.

Μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τον Ντεπ «έτοιμο να επαναλάβει το ρόλο του Captain Jack Sparrow» ήλθε το δημοσίευμα του αυστραλιανού ειδησεογραφικού πρακτορείου PopTopic, σύμφωνα με το οποίο ο Ντεπ υπέγραψε συμφωνία για 300 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να επανέλθει στο ρόλο.

Δεν ισχύει τίποτε απ' όλα αυτά όμως. «Η είδηση είναι ψευδής», δήλωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού στο NBC News.

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Τζόνι Ντεπ στο franchise συζητήθηκε και κατά τη διάρκεια δίκης για δυσφήμιση μεταξύ του ηθοποιού και της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ. Η δίκη ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο Ντεπ έχει υποδυθεί τον καπετάνιο Τζακ Σπάροου σε πέντε ταινίες. Δύο επιπλέον ταινίες με τους «Πειρατές» βρίσκονται στα σκαριά και πολλοί από τους θαυμαστές του σταρ θα ήθελαν να τον δουν να επιστρέφει. Μια διαδικτυακή αίτηση που τον καλεί να επαναλάβει το ρόλο του έχει συγκεντρώσει περίπου ένα εκατομμύριο υπογραφές.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η Άμπερ Χερντ είχε πράγματι δυσφημίσει τον Ντεπ σε ένα δημοσίευμα της Washington Post από το 2018 και του επιδίκασε 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση και 5 εκατομμύρια δολάρια ως ποινική αποζημίωση. Στην Χερντ επιδικάστηκαν 2 εκατομμύρια δολάρια σε αντισταθμιστική αποζημίωση, αλλά όχι ποινική αποζημίωση.

Ο δικηγόρος της Χερντ δήλωσε ότι η ηθοποιός σχεδιάζει να ασκήσει έφεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ