ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μάριος Φραγκούλης συναντά τη Deborah Myers σε μια συναυλία στο θέατρο Δίου

Ο Μάριος Φραγκούλης συναντά τη Deborah Myers σε μια συναυλία στο θέατρο Δίου

Ο Μάριος Φραγκούλης συναντά τη Deborah Myers, το Σάββατο 9 Ιουλίου στο αρχαίο θέατρο Δίου στην Πιερία, σε μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Οι δύο παγκόσμια αγαπημένοι καλλιτέχνες, συνοδευόμενοι από́ 11 κορυφαίους μουσικούς μάς υπόσχονται ένα καλοκαιρινό́ σκηνικό́ γεμάτο αισθήματα και αισθήσεις, ερωτικό και ταξιδιάρικο. Ένα πρόγραμμα με μερικά από́ τα ωραιότερα ερωτικά́ τραγούδια, κάθε εποχής, από́ το ελληνικό́ και παγκόσμιο ρεπερτόριο, απρόσμενες διασκευές μα και αγαπημένα ελληνικά́, ερμηνευμένα μοναδικά από τον Μάριο, που θα μας μείνει αξέχαστο.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μάς έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια σημαντικότατα projects, τα οποία κέρδισαν το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού σε όλον τον κόσμο. Έναν ελληνικό δίσκο με την πολύτιμη συνεργασία της Λίνας Νικολακοπούλου και δυο διεθνείς - ζωντανές ηχογραφήσεις από́ το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Ηρώδειο, σε ένα αφιέρωμα για το περίφημο American Songbook.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διεθνής περιοδεία με την Sarah Brightman το 2018 σε Ασία, Ευρώπη, Νότια Αμερική́ και φυσικά́ οι εμφανίσεις του τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο, συνοδευόμενος είτε από́ νέους ταλαντούχους τραγουδιστές είτε από τη μοναδική Μαρινέλλα. Πρόσφατα ηχογράφησε δύο τραγούδια για τον κινηματογράφο. Το ένα αφορά στην ταινία Arcadia, 1900 Champagne d' Orient σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα και το Te Vi στη μεξικάνικη ταινία Infelices Para Siempre του Alexαnder Αcha. Επίσης, τον Μάιο του 2022 βραβεύτηκε στο Μονακό με το διεθνές βραβείο Maria Callas.

Η Deborah Myers, μια από τις πιο δημοφιλείς και χαρισματικές ερμηνεύτριες της γενιάς της, βρίσκει πάντα τον χρόνο να επισκέπτεται την αγαπημένη της Ελλάδα. Η διεθνής της πορεία τα τελευταία χρόνια τη φέρνει σε μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου όπου διαπρέπει για πολλές δεκαετίες. Λιθουανία και Ισπανία και φυσικά η χώρα μας είναι μόνο λίγοι από τους σταθμούς της πρόσφατης μουσικής της πορείας.

Η αγάπη της για το ελληνικό κοινό την οδηγεί συχνά στον τόπο μας κι έτσι μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη είναι και πάλι μαζί, επί σκηνής, για εμφανίσεις που μόνο μουσικές εμπειρίες μπορούν να χαρακτηριστούν.

Μαζί τους οι μουσικοί:

Στάθης Σούλης - Πιάνο

Δημήτρης Στασινός - Κιθάρες

Κώστας Μυλωνάς - Ντραμς

Αλέκος Ρούπας - Κρουστά

Αλέξανδρος Τράμπας - Κοντραμπάσο/Ηλεκτρικό μπάσο

Θύμιος Παπαδόπουλος - Πνευστά

Γιώργος Παναγιώτοπουλος - Βιολί

Ελισάβετ Σκούρα - Βιόλα

Μιχάλης Πορφύρης - Βιολοντσέλο

Άγγελος Μιχαήλ - Κόρνο

Μάνος Γρυσμπολάκης - Συνθεσάιζερ/ακορντεόν

Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Τράμπας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ