Cine Πολεμικό Μουσείο: Ένα νέο θερινό σινεμά στο κέντρο της Αθήνας
Ανανεώθηκε:
Ένα νέο θερινό σινεμά ανοίγει τις πόρτες του σήμερα Πέμπτη, 28 Ιουλίου, και ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί στον αριθμό 2 της οδού Ριζάρη, δίπλα στο Πολεμικό Μουσείο.
Το καινούριο σινεμά, Cine Πολεμικό Μουσείο, θα έχει 220 θέσεις, ενώ θα είναι πλήρως προσβάσιμο και για ΑμεΑ. Έχει πάρκινγκ ακριβώς δίπλα, για το οποίο προβλέπονται ειδικές τιμές με την επίδειξη του εισιτηρίου του κινηματογράφου.
Στο εισιτήριο που κοστίζει 12€ (το μειωμένο 7€) θα περιλαμβάνεται ποτό καλωσορίσματος τις πρώτες μέρες λειτουργίας του κινηματογράφου.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση και τον προγραμματισμό έχει αναλάβει η εταιρία διανομής Rosebud.21, ενώ την πρώτη εβδομάδα θα προβάλλονται καθημερινά δύο ταινίες, το γαλλικό δράμα Άιφελ (Μαρτέν Μπουρμπουλόν, 2021) και η οικογενειακή κωμωδία Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού (Ζιλιέν Ραπενό, 2021).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι ταινίες της εβδομάδας 28/07-03/08 (trailers)
SPONSORED
Πληρωμές e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από 8 έως 12 Ιουνίου
23:57
Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο μετά από 13 χρόνια για τη δολοφονία 65χρονου στην Τούμπα
23:45
Επίσημη συγγνώμη της Ουκρανίας στην Ελλάδα για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα
23:33
Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για τα πυρηνικά του Ιράν - Μυστική συνάντηση με εμπειρογνώμονες
23:24