ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης: Παράλληλα αφιερώματα και συναυλίες

86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης: Παράλληλα αφιερώματα και συναυλίες
thes.gr

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, επιστρέφει το Σεπτέμβριο με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ως τιμώμενη χώρα.

Η τεχνολογία και οι επενδύσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο της συμμετοχής των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που στο περίπτερο 13 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν τους πλέον αναπτυγμένους κλάδους της οικονομίας τους, τα δυνητικά πεδία συνεργασίας με τις ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και τις προοπτικές που δημιουργούνται από τις πρόσφατες εθνικές κινήσεις περαιτέρω σύσφιξης των δεσμών των δύο χωρών.

Η 86η Διεθνής Έκθεση ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και όπως σε κάθε διοργάνωση, έτσι και στη φετινή, οι υπεύθυνοι της ΔΕΘ έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων για όλα τα γούστα.

Οι συναυλίες στη φετινή ΔΕΘ

Τα ονόματα που θα ανέβουν στη σκηνή της Έκθεσης αποκάλυψε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΘ – HELEXPO, Αλέξης Τσαξιρλής.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, όταν η Πάολα θα αναλάβει να κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στις εκθεσιακές συναυλίες. Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου οι θαυμαστές του Γιώργου Μαζωνάκη θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν στους χώρους της ΔΕΘ.

Η Μικρασιατική Καταστροφή στην 86η ΔΕΘ

Το διήμερο που θα ακολουθήσει, Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, ενώ στο μουσικό κομμάτι, την πρώτη ημέρα, οι αδερφοί Τσαχουρίδη θα παρουσιάσουν ειδικό αφιέρωμα στον Πόντο και τη Μικρά Ασία και την επομένη, στις 15/9, θα λάβουν τη σκυτάλη ο Γιώργος Νταλάρας και η Εστουδιαντίνα.

Η Παρασκευή 16/9 θα είναι αφιερωμένη στο νεανικό κοινό, καθώς στη σκηνή θα ανέβουν οι King, η Demy και ο Δήμος Αναστασιάδης, το Σάββατο 17/9 θα ακολουθήσει ο επίσης αγαπημένος της νεολαίας, Γιώργος Σαμπάνης.

Την Κυριακή 18/9, το φινάλε της ΔΕΘ θα είναι εξίσου εντυπωσιακό με το ξεκίνημα, καθώς οι μουσικές βραδιές θα ολοκληρωθούν με Βασίλη Καρρά και Κατερίνα Λιόλιου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ