Δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές στο Cine Αλίκη στο Πεδίον του Άρεως
Ανανεώθηκε:
Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιούνται, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, οι δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές για μικρούς και μεγάλους στο Πεδίον του Άρεως.
Στο υπαίθριο θέατρο Αλίκη, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εμπνευσμένο από το παραμύθι «η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», οι πολίτες της Αθήνας έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κινηματογραφικές προβολές κλασικών ταινιών του παγκόσμιου σινεμά, αλλά και προβολές για τους μικρούς φίλους.
Οι προβολές έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 28 Αυγούστου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ τα δωρεάν εισιτήρια διατίθενται στην είσοδο του κινηματογράφου. Ο χώρος είναι προσβάσιμος και για άτομα με κινητικές δυσκολίες.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα όλων των εν λόγω προβολών: https://www.cinemaalive.org/alice
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλο επισκέφθηκαν χθες το χώρο. Με αφορμή την επίσκεψή του ο Περιφερειάρχης δήλωσε:
«Ο πολιτισμός δίνει δυναμικά το παρών στο Πεδίον του Άρεως. Κάθε πολίτης, κάθε μικρός και μεγάλος που αγαπά τον κινηματογράφο, έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μαγικές βραδιές σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον».
Ο Τραμπ απειλεί με «μεγάλο τελωνειακό δασμό» τη Βρετανία αν δεν καταργηθεί φόρος ψηφιακών υπηρεσιών
08:43
Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: Αναζητείται οδηγός αυτοκινήτου που εμβόλισε περιπολικό
08:38
Η επιδημία ιλαράς εντείνεται στην Αμερική, προειδοποιεί ο περιφερειακός οργανισμός υγείας
08:36
Δημήτρης Παπαστεργίου στο CNN Greece: Πώς οι μικροδορυφόροι θα αποτρέψουν μία νέα υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
08:35