ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε μια συναυλία για τα αδέσποτα ζώα

Σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε μια συναυλία για τα αδέσποτα ζώα
Στη συναυλία συμμετέχει η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»

Με τη μουσική, τα τραγούδια, τα νοήματα και τις ευαισθησίες του αξέχαστου Μίκη, η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και ο Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) συνδιοργανώνουν την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» στον Κορυδαλλό, μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στα αδέσποτα ζώα.

«Βάλσαμο, αποκούμπι και ωδή για τους τυραννισμένους και αδικημένους του κόσμου μας ήταν πάντα η μουσική του Μίκη, αυτή τη φορά θα ακουστεί για τα κατατρεγμένα και βασανισμένα πλάσματα που ζουν δίπλα μας, στις ίδιες γειτονιές μαζί μας», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Η συναυλία γίνεται για να τιμηθεί ο αγώνας του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ), που όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του έχει νοσηλεύσει και φροντίσει περισσότερα από 45.000 αδέσποτα ζώα.

Και, φυσικά, μαζί με το ΔΙΚΕΠΑΖ, θα τιμηθούν όλοι οι εθελοντές και τα φιλοζωικά σωματεία που δρόμο το δρόμο, γειτονιά τη γειτονιά, δίνουν μία σπουδαία καθημερινή μάχη για να βοηθήσουν τους πιο αδύναμους «κρίκους» της ζωής.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν, αλλά λόγω της μεγάλης προσέλευσης που αναμένεται, είναι απαραίτητο να προηγηθούν από τους ενδιαφερόμενους κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 210 -7234567 ή ηλεκτρονικά στο site https://www.ticketservices.gr/event/oloi-mazi-gia-ta-adespota-zoakia/

Σημειώνεται ότι η προσέλευση του κοινού στο θέατρο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης (μέχρι τις 20.00). Μετά τις 20:00, εφόσον υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις, θα διατίθενται κατά σειρά προτεραιότητας σε θεατές που τυχόν περιμένουν σε ουρά αναμονής.

Ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρ. Γουρδομιχάλης ευχαριστεί ιδιαίτερα την Μαργαρίτα Θεοδωράκη, όχι μόνο γιατί εξασφάλισε την αφιλοκερδή συμμετοχή της ορχήστρας, αλλά και για την συνεχή προσωπική της συμβολή στην οργάνωση της συναυλίας.

Στην συναυλία συμμετέχουν επίσης αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Ρίτα Αντωνοπούλου, Παντελής Αμπαζής, Γεράσιμος Ανδρέατος, Γρηγόρης Βαλτινός, Φωτεινή Βελεσιώτου, Καλλιόπη Βέττα, Ελένη Δήμου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ηρώ, Άγγελος Θεοδωράκης, Δημήτρης Κανέλλος, Αργυρώ Καπαρού, Γιάννης Κορίζης, Σπύρος Κουτσοβασίλης, Βασίλης Λέκκας, Νίκος Λόλης, Σαββέρια Μαργιολά, Τατιάνα Παπαμόσχου, Παναγιώτης Πετράκης, Κώστας Πρέκας, Μαρία Ρεμπούτσικα, Γιάννης Σαββιδάκης, Κώστας Σκόνδρας, Μαρία Σουλτάτου, Ελένη Φιλίνη, Άννα Φόνσου, Μπέττυ Χαρλαύτη, Μαίρη Χρονοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ