ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σταμάτης Κόκοτας: Οι αλησμόνητες επιτυχίες του μεγάλου ερμηνευτή

Σταμάτης Κόκοτας: Οι αλησμόνητες επιτυχίες του μεγάλου ερμηνευτή
Οι επιτυχίες του σπουδαίου τραγουδιστή δεν έχουν γράψει μόνο δισκογραφική ιστορία αλλά μίλησαν απευθείας στην «καρδιά» εκατομμυρίων Ελλήνων ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / INTIME

«Πες πως μ’ αντάμωσες», «Υιέ μου», «Όνειρο απατηλό»: πρόκειται για μόλις τρία από τα δεκάδες τραγούδια που ερμήνευσε ο Σταμάτης Κόκοτας.

Οι επιτυχίες του σπουδαίου τραγουδιστή δεν έχουν γράψει μόνο δισκογραφική ιστορία αλλά μίλησαν απευθείας στην «καρδιά» εκατομμυρίων Ελλήνων.

O Σταμάτης Κόκοτας πέθανε τα ξημερώματα σε ηλικία 85 ετών.

Σπεβίωσε στο Ασκληπιειό Βούλας μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

Δισκογραφία

  • 1966 - Ένα μεσημέρι (μουσική Σταύρος Ξαρχάκος)
  • 1967 - Όνειρο απατηλό
  • 1968 - Κόκοτας
  • 1968 - Κάποιο Καλοκαίρι (μουσική Δήμος Μούτσης)
  • 1968 - Επιλογή
  • 1968 - Χρώματα (μουσική Σταύρος Ξαρχάκος)
  • 1969 - Ένα Χαμόγελο (μουσική Δήμος Μούτσης)
  • 1969 - Κόσμε Αγάπη Μου (μουσική Σταύρος Ξαρχάκος)
  • 1969 - Μαζί με τον Σταμάτη
  • 1970 - Ξαρχάκος + Κόκοτας (μουσική Σταύρος Ξαρχάκος)
  • 1971 - Χαλάλι σου ζωή (μουσική Λυκούργος Μαρκέας)
  • 1971 - Σταμάτης Κόκοτας
  • 1972 - Μικρές ώρες (μουσική Γιώργος Κατσαρός)
  • 1972 - 4-5-3 (μουσική Γιώργος Χατζηνάσιος)
  • 1972 - 12 Φύλλα της καρδιάς
  • 1973 - Μέρες αγάπης (μουσική Γιάννης Σπανός)
  • 1973 - Διαδρομή (μουσική Γιώργος Χατζηνάσιος)
  • 1973 - Νο 4
  • 1973 - Τα ωραία του Τσιτσάνη (μουσική Βασίλης Τσιτσάνης)
  • 1973 - Παλιά μεράκια
  • 1974 - Νο 5 - Εγώ και ο έρωτας
  • 1974 - Συναναστροφές (μουσική Αντώνης Κατινάρης)
  • 1975 - Μια ζωγραφιά (μουσική Χάρης Λυμπερόπουλος)
  • 1975 - Θα συναντηθούμε (μουσική Βαγγέλης Πιτσιλαδής)
  • 1977 - Τελευταία νύχτα (μουσική Απόστολος Καλδάρας)
  • 1978 - Θα σου χρωστώ (μουσική Γιώργος Χατζηνάσιος)
  • 1979 - Με αγάπη Σταμάτης
  • 1980 - Το διάταγμα... και άλλα (μουσική Γιώργος Ζαμπέτας)
  • 1980 - Ο Σταμάτης Κόκοτας τραγούδα για όλους Απόστολο Καλδάρα
  • 1983 - Για πάντα
  • 1984 - Καρδιά παραπονιάρα
  • 1985 - Τσιτσάνης-Θεοδωράκης-Κόκοτας– Ανέκδοτα τραγούδια
  • 1987 - Κάθε τραγούδι μου για σένα
  • 1988 - Ένας καλεσμένος
  • 1989 - Ευτυχώς υπάρχουν και τα όνειρα
  • 1990 - Θα μείνει η αγάπη μας
  • 1993 - Οι διπλοπενιές
  • 1994 - Για σας τα διάλεξα
  • 2002 - Αυτά που ήθελα να πω
  • 2002 - Μια ζωή...(μουσική Ανδρέας Καραγιαννόπουλος)
  • 2003 - Τραγουδά Βασίλη Τσιτσάνη
  • 2003 - Τραγουδά Γιώργο Μητσάκη
  • 2019- Όλα για μένα είσαι εσύ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ