Επίσκεψη Μάλκοβιτς στο Μουσείο της Ακρόπολης: Να επιστραφούν τα Γλυπτά του Παρθενώνα
Λίγες ώρες πριν την εμφάνισή του στο Ηρώδειο με την απολαυστικά σαρκαστική παράσταση The Music Critic του Aleksey Igudesman, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ, ο Τζον Μάλκοβιτς επισκέφτηκε το Μουσείο της Ακρόπολης και ξεναγήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της Ακρόπολης Νίκο Σταμπολίδη, συνοδευόμενος από τον θεατρικό παραγωγό Γιώργο Λυκιαρδόπουλο.
Ο Τζον Μάλκοβιτς εντυπωσιάστηκε από το αρχαίο ελληνικό κάλλος, ρωτούσε με μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει όλο και περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ σε ερώτηση κατά την έξοδό του από τον δημοσιογράφο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για το αν πιστεύει ότι πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα τα μάρμαρα στον Παρθενώνα απάντησε με ένα απόλυτο και εμφατικό «I do» («το πιστεύω»).
Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, ο Μάλκοβιτς τοποθετήθηκε για το θέμα επιστροφής των Γλυπτών του, λέγοντας ότι «θα συμφωνούσα με την επιστροφή».
Ο Τζον Μάλκοβιτς θα βρίσκεται στο Ηρώδειο απόψε, Πέμπτη, ενώ το Σάββατο (8/10) θα επαναλάβει την παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Προμηθευτείτε τα τελευταία εισιτήρια για το The Music Critic στο https://www.ticketservices.gr/event/john-malkovich-the-music-critic/?lang=el
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Τζον Μάλκοβιτς θα είναι ο Survivalist - Πρωταγωνιστής σε ταινία για την πανδημία
SPONSORED
Σφοδρή κόντρα Άδωνι-Ζωής: «H κυρία είναι εν εξάλλω, σε κρίση» - «Μην με εξισώνετε με το παρακράτος»
18:08
EuroLeague Final Four Athens 2026: Όλοι στη γιορτή Από το Final Four στους Deaflympics 2029
17:59
Επιστήμονας λέει ότι στην «Κόλαση» ο Δάντης περιγράφει πρόσκρουση αστεροειδούς στη Γη
17:51
Δένδιας για Τουρκία: «Κλιμάκωση του αναθεωρητισμού με ανύπαρκτα δικαιώματα»
17:43