Τζέι Λένο: Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα ο παρουσιαστής - Πήρε φωτιά το αυτοκίνητό του
Ανανεώθηκε:
Ο διάσημος πρώην παρουσιαστής του «Tonight Show» και φανατικός συλλέκτης αυτοκινήτων, Τζέι Λένο νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, αφού ένα από τα αυτοκίνητά του τυλίχθηκε στις φλόγες στο γκαράζ του σπιτιού του και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο.
«Έπαθα σοβαρά εγκαύματα από φωτιά με βενζίνη. Είμαι καλά. Απλά χρειάζομαι μια ή δύο εβδομάδες για να ξανασταθώ στα πόδια μου», ανέφερε ο Λένο σε δήλωσή του στο Variety, ενώ ο ατζέντης του Στιβ Λεβίν, είπε στο Daily Beast: «Δόξα τo Θεό, ο Τζέι είναι καλά».
Ο κωμικός και φανατικός συλλέκτης αυτοκινήτων, φέρει εγκαύματα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του και στα χέρια χωρίς να κινδυνεύει το αυτί ή το μάτι του, δήλωσε η εκπρόσωπος του νοσοκομείου Grossman Burn Center στο CNNi προσθέτοντας ότι είναι σε σταθερή κατάσταση.
Ο Λένο φέρεται να έχει στην κατοχή του περισσότερα από 180 οχήματα και να εργάζεται συχνά στο γκαράζ του στο Μπέρμπανκ, σύμφωνα με τον Guardian.
Λουκέτο σε περίπτερο στη Μύκονο - Δεν εξέδωσε αποδείξεις άνω των 90.000 ευρώ σε τέσσερις μήνες
20:32
Νεπάλ: Νέα προειδοποίηση για πλημμύρες - Συγκλονιστικές εικόνες από κατάρρευση παγετώνα
20:20
ΗΠΑ: Νέο πρόβλημα επικοινωνίας του προεδρικού ελικοπτέρου «Marine One» με τον πύργο ελέγχου
20:06
«Μπαίνουμε σε παρατεταμένο ''μαραθώνιο'' ζέστης μέχρι τον Σεπτέμβριο» - Η ανάρτηση Τσατραφύλλια
19:55