Τζόνι Ντεπ: Τελικά θα επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής»;
Ο Τζόνι Ντεπ δεν θα επιστρέψει στους «Πειρατές της Καραϊβικής» στην έκτη κατά σειρά ταινία της Disney, παρά τις φήμες που τον ήθελαν για μία ακόμη φορά να ερμηνεύει το ρόλο του θρυλικού Τζακ Σπάροου.
Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun» που έγραφε ότι ετοιμάζεται η έκτη συνέχεια του franchise με τίτλο «A Day At The Sea», υποστηρίζοντας: «Ο Τζόνι πρόκειται να επιστρέψει ως "Captain Jack Sparrow" και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στις αρχές Φεβρουαρίου σε μια άκρως απόρρητη τοποθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο».
Η πηγή επίσης ανέφερε: «Όλα είναι στα πρώτα στάδια και δεν υπάρχει ακόμη σκηνοθέτης που να συνδέεται με το έργο, το οποίο θα ονομάζεται «A Day At The Sea». Ο Τζόνι αναμένεται να κάνει ένα δοκιμαστικό γύρισμα στις αρχές Φεβρουαρίου πριν ξεκινήσει η παραγωγή».
Ωστόσο, πηγές από την παραγωγή επιβεβαιώνουν στην «Daily Mail» ότι η πληροφορία είναι ψευδής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διάσημος ηθοποιός έπαιξε σε πέντε ταινίες της σειράς με την τελευταία το 2017.
SPONSORED
«Παντοτινά χημικά» βρέθηκαν στο 98,8% χιλιάδων δειγμάτων ανθρώπινου αίματος
16:09
Δένδιας για drone στη Λευκάδα: Περιμένω τις εξηγήσεις του υπουργού Άμυνας της Ουκρανίας
15:58
Για πρώτη φορά μετά το 2022 τμήμα της Σομαλίας κινδυνεύει με λιμό
15:51
Μαρινάκης προς 10 πρώην στελέχη ΝΔ: «Κοίτα ποιος μιλάει - Αυτοί που συνεργάστηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ»
15:42