Η γενναιόδωρη Νικόλ Κίντμαν: Έκανε μια τεράστια προσφορά για φιλανθρωπικό σκοπό
Ανανεώθηκε:
Η Νικόλ Κίντμαν εξέπληξε τόσο το κοινό του Μπρόντγουεϊ, όσο και τον Χιου Τζάκμαν προσφέροντας 100.000 δολάρια για ένα καπέλο υπογεγραμμένο από τον ηθοποιό.
Κατά τη διάρκεια μιας δημοπρασίας για τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Broadway Cares/Equity Fights Aids» που πραγματοποιήθηκε μετά την παράσταση του μιούζικαλ «The Music Man» όπου πρωταγωνιστεί ο Χιου Τζάκμαν και η Σάτον Φόστερ η Κίντμαν έκανε αισθητή την παρουσία της με την γενναιόδωρη προσφορά της, γεγονός που οδήγησε σε επευφημίες και χειροκροτήματα από το κοινό.
«Σας αγαπώ. Αγαπώ το Μπρόντγουεϊ. Και αγαπώ αυτό που κάνουν, το Broadway Cares, αλλά θέλω επίσης να πω ότι αυτή η παράσταση είναι εξαιρετική», είπε η Νικόλ Κίντμαν και αγκάλιασε τον Τζάκμαν.
«Την γνωρίζω εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Έχω δουλέψει μαζί της. Μπορώ να σας πω ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Είναι μία από τις πιο γενναιόδωρες ψυχές που γνωρίζω», είπε ο Τζάκμαν. «Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Σε αγαπώ. Και σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου».
Σύμφωνα με τον Guardian, το μιούζικαλ «The Music Man» σημειώνει τεράστια επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ αποφέροντας 2-3 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα σε πωλήσεις εισιτηρίων. Οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο.
Βενεζουέλα: Αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό επιζώντων - Δυσκολεύουν το έργο διάσωσης οι μετασεισμοί
15:31
Δεν περιλαμβάνονται «τέλη διέλευσης» στις μελλοντικές ρυθμίσεις για τα Στενά του Ορμούζ λέει το Ομάν
15:21
Έρχεται το νέο Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων - Τι φέρνει το «ΜΙΔΑ»
15:11
Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος οπαδών του Μουντιάλ στο Μεξικό - Τουλάχιστον 17 τραυματίες
15:09