«Project Artemis»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας με τη Σκάρλετ Γιόχανσον
Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γκρεγκ Μπερλάντι ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Project Artemis» με την λαμπερή Σκάρλετ Γιόχανσον και τον συμπρωταγωνιστή της Τσάνινγκ Τέιτουμ.
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν έξι μήνες μετά την αποχώρηση του Τζέισον Μπέιτμαν, ο οποίος είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία, και του ηθοποιού Κρις Έβανς.
Πληροφορίες για την πλοκή της ταινίας δεν έχουν διαρρεύσει. Το σενάριο είναι της Ρόουζ Γκιλρόι, κόρη της ηθοποιού Ρενέ Ρούσο και του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Νταν Γκιλρόι.
Σύμφωνα με τη Dailmail οι δύο πρωταγωνιστές γύρισαν τις πρώτες σκηνές σε προβλήτα στο νησί Tybee της Τζώρτζια. Η Γιόχανσον εντυπωσίασε με μια πορτοκαλί ολόσωμη φόρμα, συνδυασμένη με μια πολύχρωμη κορδέλα.
Επίσης η ταλαντούχα ηθοποιός θα κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά «Just Cause», που προορίζεται για το Prime Video της Amazon. Βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τζον Κάτζενμπαχ που κυκλοφόρησε το 1992 και θα υποδυθεί μια μαχόμενη ρεπόρτερ σε εφημερίδα της Φλόριντα, η οποία καλύπτει δημοσιογραφικά τις τελευταίες ημέρες ενός θανατοποινίτη και αρχίζει να πιστεύει στην αθωότητά του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι ταινίες της εβδομάδας 08/12 - 15/12
Η Βιέννη σε 72 ώρες παρέα με τον βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin σεφ Konstantin Filippou
09:30
Data Centers: Το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον, οι ευκαιρίες αλλά και οι προβληματισμοί
09:20
Ισλαμιστική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη σε εβραϊκό σχολείο στο Άμστερνταμ (vid)
09:16
Επιχειρήσεις: Ορατές πλέον οι επιπτώσεις του πολέμου -Τι συμβαίνει σε τουρισμό, βιομηχανία, ναυτιλία
09:12