ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι ήρωες του νέου Χάρι Πότερ ποζάρουν στο φακό πριν την όγδοη περιπέτεια τους

Οι ήρωες του νέου Χάρι Πότερ ποζάρουν στο φακό πριν την όγδοη περιπέτεια τους

19 χρόνια μετά τα γεγονότα του έβδομου και τελευταίου βιβλίου “Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου” o ήρωας της Ρόουλινγκ επιστρέφει.

Ενήλικας πλέον, γονιός τριών (των Τζέιμς Σίριους, Άλμπους Σέβερους και Λίλι Λούνα) παιδιών και παντρεμένος με την Τζίνι, αδελφή του Ρον Γουίζλι, ο Χάρι εργάζεται στο Υπουργείο Μαγείας και ακόμη και αν ο ίδιος έχει αφήσει τα σκοτάδια του παρελθόντος πίσω, ο κόσμος πέρα από το ορατό δεν το έκανε. Ο Χάρι Πότερ θα κληθεί να παλέψει με τα σκοτάδια όταν αυτά απειλήσουν τον απόγονο του, Άλμπους.

Η νέα περιπέτεια έχει για αφηγητή της την ίδια τη δημιουργό, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ που συνεργάστηκε με τους Τζακ Θορν και Τζον Τίφανι για το θεατρικό “Harry Potter and the Cursed Child” (“Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί”) που θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στο Λονδίνο στις 30 Ιουλίου.

Μία ημέρα μετά θα κυκλοφορήσει θα κυκλοφορήσει σε έντυπη μορφή το κείμενο του έργου, που είναι και ουσιαστικά το όγδοο βιβλίο της εποποιίας.

Με τις πρώτες, άτυπες παραστάσεις (τα λεγόμενα previews) να ξεκινάνε στο Palace Theater του Γουέστ Εντ στις 7 Ιουνίου, ο ιστότοπος της Ρόουλινγκ pottermore.com, ξεκίνησε τη γνωριμία μας μαζί τους.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες των πρωταγωνιστών, από τον Τζέιμι Πάρκερ που υποδύεται τον πατέρα Χάρι Πότερ, στον πρωταγωνιστή της ιστορίας, Σαμ Κλέμετ που υποδύεται τον απόγονο του μάγου που αγαπήσαμε, Άλμπους Σέβερους Πότερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ