Sex Pistols: O Τζον Λίντον θέλει να συμμετάσχει στην Eurovision
Ανανεώθηκε:
O Τζον Λίντον, πρώην τραγουδιστής των Sex Pistols, επιθυμεί να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στον διαγωνισμό της Eurovision, για να αφιερώσει το τραγούδι στην σύζυγό του που πάσχει από Αλτσχάιμερ.
Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής του «Anarchy in the UK», γνωστότερος με το όνομα Τζόνι Ρότεν, έχει γράψει ένα νέο τραγούδι, το «Hawaii», που όπως λέει είναι μια «ερωτική επιστολή» προς τη σύζυγό του.
Με την σύζυγό του, Νόρα Φόρστερ, είναι παντρεμένοι σχεδόν 40 χρόνια, και πάσχει από Αλτσχάιμερ.
Η μπάντα PiL, με την οποία θέλει να διαγωνιστεί, είναι μεταξύ των έξι καλλιτεχνών και συγκροτημάτων που θα διαγωνιστούν για το ποιος θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στη Eurovision, τον Μάϊο.
Η Βρετανία φέτος είναι η χώρα που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό, εκ μέρους της νικήτριας Ουκρανίας, εξαιτίας του πολέμου, και είναι προγραμματισμένος για τις 13 Μαΐου στο Λίβερπουλ.
«Είναι αφιερωμένο σε όλους όσοι περνούν δύσκολες στιγμές στη ζωή τους με τον άνθρωπο που φροντίζουν», ανέφερε ο 66χρονος Λίντον στον επίσημο ιστότοπο του τραγουδιού «Hawaii». «Είναι επίσης ένα μήνυμα ελπίδας ότι τελικά η αγάπη τα ξεπερνάει τα πάντα», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση της Ιρλανδίας RTE, ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Eurovision 2023: Στο Λίβερπουλ ο διαγωνισμός τραγουδιού
«In The Shadows Of Ukraine»: Οι Kalush Orchestra τραγουδούν με τους The Rasmus για την Ουκρανία
ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών διορθώσεων για ΕΑΕ 2024 και 2025 και υποβολής φωτογραφιών για ΕΑΕ 2025
23:11
ΟΙ ΕΞΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΗΠΑ-ΙΡΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: Οι επτά φορές που ο Ντόναλντ Τραμπ κλιμάκωσε τη στρατιωτική επιθετικότητα στη δεύτερη θητεία του
23:00
Τουρκία: Ακυρώθηκαν οι αποψινές πτήσεις προς Τεχεράνη από την Κωνσταντινούπολη
22:54
Μωρό στη Λάρισα χτύπησε το κεφάλι του στο μπάνιο – Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο
22:47