Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς επιστρέφουν στα «Κακά Παιδιά»
Ο Γουίλ Σμιθ και ο Μάρτιν Λόρενς ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους στην 4η κατά σειρά ταινία των «Bad Boys» μέσω ενός βίντεο που μοιράστηκαν στο instagram. Ο Σμιθ ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με μία κάμερα στο χέρι φτάνει στο σπίτι του Λόρενς και ανακοινώνουν μαζί ότι «έφτασε η ώρα» για την νέα ταινία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sony Pictures η ταινία, σε σενάριο του Κρίς Κρέμερ (Chris Kremmer), βρίσκεται στη διαδικασία παραγωγής. Την σκηνοθεσία υπογράφουν ξανά οι Αντίλ Ελ Αρμπί (Adil El Arbi) και Μπιλάλ Φαλάχ (Bilall Fallah).
Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 1995 και ακολούθησε η δεύτερη το 2003. Χρειάστηκαν 17 χρόνια για το «Bad Boys for Life» το οποίο έκανε πρεμιέρα λίγο πριν τη πανδημία το 2020 και απέφερε 426 εκατ. δολ. στο παγκόσμιο bοx office, σύμφωνα με το ΑP. Συνολικά οι τρεις ταινίες της σειράς υπολογίζεται ότι σημείωσαν 840 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.
Aναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τα ονόματα - Δείτε τους πίνακες
01:00
Πανελλήνιες 2026: Ξεκίνησαν οι Επαναληπτικές εξετάσεις - Πότε κάνουν «πρεμιέρα» τα ΕΠΑΛ
00:30
Η Mercedes-AMG CLE 646 των 646 ίππων εξαντλήθηκε μόλις ανακοινώθηκε
23:58
Ρωσική τράπεζα στο πακέτο κυρώσεων των ΗΠΑ για το Ιράν: «Στήριζε οικονομικά το καθεστώς»
23:49