Λίαμ Νίσον: Με τις τηλεοπτικές σειρές χάνεται η μαγεία του Star Wars
Ανανεώθηκε:
Ο Λίαμ Νίσον φαίνεται ότι δεν έχει πρόθεση να επαναλάβει τον ρόλο του ως δάσκαλος Τζεντάι Κουάι-Γκον Τζιν σε τηλεοπτική spinoff σειρά (υποενότητα) του Star Wars σύντομα.
Κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής του στο «Watch What Happens Live with Andy Cohen», ο Λίαμ Νίσον επέκρινε τη στρατηγική επέκτασης του franchise Star Wars υποστηρίζοντας ότι το αποδυναμώνει.
«Όχι, δεν ενδιαφέρομαι» είπε ο ηθοποιός από τη Βόρεια Ιρλανδία όταν ρωτήθηκε αν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε spinoff σειρά για τη Disney+.
«Υπάρχουν τόσα πολλά spinoffs του Star Wars. Το αποδυναμώνουν και αφαιρούν το μυστήριο και τη μαγεία με έναν περίεργο τρόπο» εκτίμησε.
Αναφερόμενος Μιλώντας για την εμφάνιση-έκπληξη που έκανε στο τέλος της σειράς «Obi-Wan Kenobi», ο Λίαμ Νίσον είπε ότι ήταν «ωραίο» που επανέλαβε τον ρόλο και πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ μετά από πάνω από δύο δεκαετίες. «Ήταν ωραίο που συνεργάστηκα με τον Γιούαν μετά από 24 χρόνια» τόνισε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κιάνου Ριβς: Η ασυνήθιστη ρήτρα που πρόσθεσε στα συμβόλαιά του
Σεθ Ρόγκεν για Marvel: «Ως ενήλικας χωρίς παιδιά δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω ταινίες της»
SPONSORED
Με μουσική και εικόνες «ταξιδεύει» τον Μάιο στην πόλη το Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων - Το πρόγραμμα
12:36
Βρετανία: Αθωώθηκε η πρώην αντιπρόεδρος Άντζελα Ρέινερ - Ανοίγει ο δρόμος για διαδοχή του Στάρμερ
12:34
Επιστολή 10 πρώην υπουργών και βουλευτών της ΝΔ με βολές κατά Μητσοτάκη
12:31
Ανάφη: Μια αντλία πυρόσβεσης, ένα σχολείο και το μήνυμα ότι τα ακριτικά νησιά δεν είναι μόνα
12:30