Berlinale 2023: Στο "Sur l'Adamant" η Χρυσή Άρκτος
Ανανεώθηκε:
Μεγάλος νικητής της Χρυσής Άρκτου στο 73ο φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου ο σκηνοθέτης Νικολά Φιλιμπέρ και το ντοκιμαντέρ "Sur l'Adamant".
Το «Sur l'Adamant», ένα ντοκιμαντέρ για ένα πλωτό κέντρο ημερήσιας φροντίδας ατόμων με ψυχικές διαταραχές στην καρδιά του Παρισιού, κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο σήμερα στο 73ο φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.
«Αυτό το ντοκιμαντέρ μπορεί να θεωρηθεί κινηματογράφος από μόνο του με αγγίζει βαθιά», είπε ο σκηνοθέτης Νικολά Φιλιμπέρ κατά την αποδοχή του βραβείου, ζητώντας από το κοινό του να βρει μια κοινή ανθρωπιά σε όλους, ακόμα και στους φαινομενικά άρρωστους.
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Ο συγκυβερνήτης της Flydubai ήθελε να ρίξει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν
20:57
ΕΛΛΑΔΑ
Λαγουβάρδος: «Από τα πιο ακραία φαινόμενα των τελευταίων δεκαετιών» στην Κρήτη- Ξεκινούν οι αυτοψίες
20:47
ΚΟΣΜΟΣ
Εκρήξεις κοντά στο νησί Κεσμ του Ιράν - Στα ύψη η ένταση με τις ΗΠΑ
20:45
ΕΛΛΑΔΑ
Σοβαρό ατύχημα στη 2η Ανάβαση Αγρινίου: Τρελή πορεία αγωνιστικού - Στη ΜΕΘ με κακώσεις ο οδηγός
20:37
ΕΛΛΑΔΑ