Η νέα ταινία «Alien» ξεκινά γυρίσματα στη Βουδαπέστη
Στις 9 Μαρτίου στη Βουδαπέστη αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ένατης ταινίας «Alien», όπως ανακοίνωσαν τα 20th Century Studios.
Ενώ η υπόθεση για την ταινία που δεν έχει ακόμη τίτλο έχει κρατηθεί κρυφή, το στούντιο αποκάλυψε ότι η ταινία θα ακολουθήσει «μια ομάδα νέων σε έναν μακρινό κόσμο, που έρχεται αντιμέτωπη με την πιο τρομακτική μορφή ζωής στο σύμπαν».
Εκείνοι που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα τρομακτικά τέρατα είναι ο Ντέιβιντ Γιόνσον, ο Άρτσι Ρενό, η Ιζαμπέλα Μερσέντ, ο Σπάικ Φερν και η Αϊλίν Γου, όλοι τους θα πλαισιώσουν την Κέιλι Σπέινι.
Ο Φέντε Άλβαρες, είναι ο σκηνοθέτης, ο σεναριογράφος και ο παραγωγός.
Το άτιτλο έργο εντάσσεται στη σειρά prequel, η οποία έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά το 2012, με το «Προμηθέας» και ακολούθησε το «Alien: Covenant».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέες ταινίες «Lord of the Rings» ετοιμάζει η Warner Bros
Ταινίες Πρώτης Προβολής: Ένα ήσυχο κορίτσι για Όσκαρ και το overdose της αρκούδας
«Ανάσα» για τις τιμές στα καύσιμα - Ποιοι κερδίζουν από τα νέα μέτρα
03:00
Ρεύμα: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές της ΔΕΗ στο «μπλε» και το «πράσινο» τιμολόγιο
02:00
Δακτύλιος: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση - Πώς θα βγάλετε κάρτα εισόδου
01:00
Σε ισχύ οι χειμερινές ώρες κοινής ησυχίας - Τι δεν πρέπει να κάνουν οι γείτονές σας
00:30