Η επιστροφή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στη μεγάλη οθόνη
Ανανεώθηκε:
Ακριβώς 20 χρόνια μετά την προβολή της τρίτης ταινίας, της θρυλικής τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, «Η Επιστροφή του Βασιλιά», επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες για να γιορτάσει την 20ή επέτειό της.
Όπως όλα δείχνουν, η ταινία φαίνεται ότι επιστρέφει στους κινηματογράφους στις 13 Απριλίου, και ήδη πλήθος κινηματογράφων στις ΗΠΑ, έχουν ενημερώσει ήδη το πρόγραμμα τους, με τις ώρες προβολής της.
Στους κινηματογράφους, θα προβληθεί η εκτεταμένη έκδοση με διάρκεια 4 ώρες και 20 λεπτά.
Η ταινία είχε «σαρώσει» τα Όσκαρ, κερδίζοντας 11 βραβεία, συμπεριλαμβανομένων της Καλύτερης Ταινίας αλλά και της Καλύτερης Σκηνοθεσίας για τον κορυφαίο Πίτερ Τζάκσον.
Μάλιστα, η Warner Bros ανακοίνωσε πρόσφατα, πως σχεδιάζει επιπλέον ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, με τις φήμες να θέλουν τον Πίτερ Τζάκσον να συμμετέχει στα σχέδια.
Πάνω από 480.000 στρέμματα κάηκαν στη Δυτική Αττική τα τελευταία εννιά χρόνια από δασικές πυρκαγιές
18:35
Απόπειρα απαγωγής παιδιού με ταξί στη Βραζιλία - Περαστικός έσωσε 9χρονο
18:24
Έξι Σαυδαραβικά δεξαμενόπλοια έκαναν αναστροφή στον Κόλπο του Άντεν
18:13
Ρωσία: Έξι νεκροί και 40 τραυματίες από πλήγμα ουκρανικού drone σε παραλία
18:02