Οργή Χάρι: Γιατί το ΥΠΕΣ ζήτησε να ενημερώνεται ένα μήνα πριν για τα ταξίδια του στη Βρετανία
Ανανεώθηκε:
Πλήθος δημοσιευμάτων θέλουν το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών να έχει ζητήσει από τον πρίγκιπα Χάρι, να ενημερώνει ένα σχεδόν ένα μήνα πριν -28 ημέρες συγκεκριμένα- ότι σκοπεύει να επισκεφτεί τη Βρετανία.
Κατά πληροφορίες που μεταδίδουν βρετανικές εφημερίδες, μεταξύ των οποίων και η Telegraph, οι βρετανικές Αρχές ενημέρωσαν το Δούκα του Σάσεξ ότι το χρονικό αυτό περιθώριο είναι απαραίτητο για να εξεταστεί εάν όντως απαιτούνται μέτρα ασφαλείας που αιτείται για το εκάστοτε ταξίδι του.
Σύμφωνα με την ίδια εφημερδία, ο Χάρι εμφανίστηκε ενοχλημένος από την εξέλιξη αυτή, ζητώντας από την επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών, η οποία είναι αρμόδια για τα θέματα ασφαλείας της βασιλικής οικογένειας, να του δώσει ένα παράδειγμα ατόμου που δέχεται αντίστοιχες απειλές με εκείνον και δεν έχει προστασία.
Μάλιστα, προχώρησε σε κριτική για τα μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν τον Ιούνιο του 2021, όταν επέστρεψε με την οικογένειά του για τις εκδηλώσεις μνήμης για τη μητέρα του, Νταϊάνα.
Πιο συγκεκριμένα, έκανε λόγο για «ανεπαρκή μέτρα», που δεν είχαν συνέχεια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ποιοι ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν Ουίλιαμ, Χάρι και Κέιτ στο «The Crown»
«Πρίγκιπας» και «πριγκίπισσα» τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ
SPONSORED
Στα 1,55 δισ. η ευρωπαϊκή βοήθεια στην Ουκρανία για παραγωγή drones
09:55
ΠΟΥ: Τα ανθυγιεινά τρόφιμα προκαλούν κάθε χρόνο περίπου 1,5 εκατ. θανάτους παγκοσμίως
09:48
Καλαμάτα: Mε κάμερες και GPS παρακολουθούσε την 39χρονη ο συζυγοκτόνος - Απολογείται σήμερα
09:35
Με δύο «πρόσωπα» ο καιρός σήμερα, πού θα βρέξει: 35άρια θα «γράψει» το θερμόμετρο το Σαββατοκύριακο
09:25