Πέθανε ο αγαπημένος «Αλφ» ο εξωγήινος (vid)
Μια από τις πλέον αγαπημένες μορφές της τηλεόρασης, τόσο για τους μικρούς, όσο και για τους μεγάλους λάτρεις των... εξωγήινων, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.
Ο λόγος για τον Michu Meszaros, τον ηθοποιό ο οποίος τη δεκαετία του '80 έφερε στα σπίτια εκατομμυρίων θεατών σε όλο τον κόσμο τη μορφή του Αλφ του εξωγήινου.
Με ύψος μόλις 0,83 μέτρα, ο γεννημένος στην Ουγγαρία Meszaros φορούσε ολοσωμη στολή για να γίνει ο Αλφ που αγαπήθηκε... παράφορα από απλούς ανθρώπους μέχρι πρόεδρους των ΗΠΑ, όπως οι Τζίμι Κάρτερ και Ρόναλντ Ρίγκαν ή celebrities όπως ο Μάικλ Τζάκσον. Ο τελευταίος, μάλιστα, εντυπωσιάστηκε τόσο βλέποντας τον Meszaros να υποδύεται τον Αλφ που τον προσέγγισε και τελικά οι δυο τους συνδέθηκαν με στενή φιλία.

twitter / barryap1
Ο Ούγγρος ηθοποιός αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας και σύμφωνα με το CNN, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την Πέμπτη και τελικά έχασε τη μάχη την Κυριακή.
Αποκάλυψη για τον βομβαρδισμό της αμερικανικής βάσης στο Κουβέιτ από το ιρανικό μαχητικό F-5
23:34
ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ: Η ένοπλη επίθεση στο δείπνο του Τραμπ, τα κενά ασφαλείας και το μανιφέστο του «μοναχικού λύκου»
23:22
Τουρκία: Ρώσος πυγμάχος πανηγύριζε τη νίκη του μέσα σε ρινγκ και ξυλοκοπήθηκε άγρια από φιλάθλους (vid)
23:10
Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Τραμπ: Συλλυπητήρια για την επίθεση στην Ουάσινγκτον
22:57