Η Λάνα Ντελ Ρέι «ανοίγει» φέτος το BST στο Hyde Park του Λονδίνου
Ανανεώθηκε:
Η Λάνα Ντελ Ρέι θα «ανοίξει» το Μουσικό Φεστιβάλ Hyde Park του Λονδίνου αυτό το καλοκαίρι, το οποίο γιορτάζει τη 10η επέτειό του, στις 9 Ιουλίου.
Το BST Hyde Park είναι σειρά συναυλιών που διοργανώνεται δύο ή τρία Σαββατοκύριακα κάθε καλοκαίρι με πολλούς καλλιτέχνες.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα συνοδεύεται από ειδικούς προσκεκλημένους στη συναυλία, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.
Πρόσφατα επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα με το τελευταίο της άλμπουμ, «Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd», το οποίο θα συμπεριλάβει στη συναυλία της στο Hyde Park.
Στο Φεστιβάλ BST Hyde Park θα συμμετάσχουν επίσης οι Pink, Guns N Roses, Take That, Blackpink, Bruce Springsteen και Billy Joel, μεταξύ άλλων καλλιτεχνών.
Οι Ταλιμπάν κατηγορούν το Πακιστάν για φονικό πλήγμα σε κέντρο απεξάρτησης στην Καμπούλ
20:58
Σύλληψη 50χρονου στην Κηφισιά για αρχαία – Κατασχέθηκαν τμήματα αμφορέων (vid)
20:50
Θετικά στον αφθώδη πυρετό δείγματα από μονάδα βοοδειδών στην Πελόπη της Μυτιλήνης
20:42
Δεν αναφέρθηκαν σοβαρές ζημιές από τα θραύσματα πυραύλων που έπεσαν κοντά στον Ναό της Αναστάσεως
20:33