O Brad Pitt θα οδηγήσει μια πραγματική Formula 1 για τη νέα του ταινία
Ανανεώθηκε:
Ο Brad Pitt θα μπει σε ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για να γυρίσει σκηνές της ταινίας για τη Formula 1, όπως αποκάλυψαν ο σκηνοθέτης Joseph Kosinski και ο παραγωγός Jerry Bruckheimer
Η κινηματογραφική ομάδα «δημιουργεί μια πραγματική ιστορία από το Silverstone μέχρι ο τέλος της αγωνιστικής περιόδου», όπως αναφέρουν διεθνή δημοσιεύματα.

Οι συντελεστές συζήτησαν για την αγωνιστική ταινία, χωρίς τίτλο ακόμη, στο F1 Accelerate Summit στο Μαϊάμι.
Τα Apple Studios χειρίζονται την παραγωγή, ενώ ο Pitt, ο οποίος, φυσικά, ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι συμπαραγωγός δίπλα στον επτά φορές νικητή του πρωταθλήματος Formula 1, Lewis Hamilton.
Ο Pitt θα είναι παρών στο Silverstone φέτος στις 9 Ιουλίου για το Βρετανικό Grand Prix.

Ο πρόεδρος της κινηματογραφικής Summit, Will Buxton, είπε ότι η ταινία έχει «τη μικρότερη κινητή κάμερα 6k που έχει σχεδιαστεί ποτέ για να μεταφέρει τον θεατή στο πιλοτήριο», δίνοντας τη δυνατότητα στους αστέρες του κινηματογράφου να αγωνιστούν πραγματικά real time με τα αυτοκίνητα.
Όπως είπε χαρακτηριστικά:
«Έτσι είναι. Ο Brad Pitt θα οδηγεί ένα μονοθέσιο της F1 από το Silversone και μετά».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, Stefano Domenicali, παραδέχτηκε στο Sports Illustrated ότι η ταινία θα είναι «αρκετά επεμβατική όσον αφορά τον ρεαλισμό της. Είναι κάτι που πρέπει να ελέγξουμε, κατά κάποιο τρόπο, αλλά θα είναι ένας άλλος τρόπος να δείξουμε ότι η Formula 1 δεν σταματά ποτέ, ούτε καν στο σινεμά».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φόρμουλα 1: Ταινία με τους Brad Pitt και Lewis Hamilton
O Max Verstappen είναι πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος πιλότος της Φόρμουλα 1
Ο Lewis Hamilton αποχωρίζεται την Pagani Zonda 760LH του
Ο Lewis Hamilton είναι πρωταθλητής και στις αμοιβές των πιλότων της Φόρμουλα 1
Το λογισμικό της «κρέμασε» τη Mercedes στο Γκραν Πρι της Αυστραλίας και χάρισε τη νίκη στη Ferrari
Τσατραφύλλιας: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει - Οι 7 περιοχές που θα «σαρώσει» σήμερα o Byron
11:24
Χειροπέδες σε επτά άτομα για «φρουτάκια» στην Θεσσαλονίκη
11:21
Sports Party* με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
11:09
Εκλογές στο Χονγκ Κονγκ: Χαμηλό αναμένεται το ποσοστό συμμετοχής λόγω της πυρκαγιάς
11:06