ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Johnny Depp επιστρέφει στις Κάννες μετά από χρόνια με νέα ταινία

O Johnny Depp επιστρέφει στις Κάννες μετά από χρόνια με νέα ταινία
Ο Johnny Depp κάνει την εμφάνιση του στο διάσημο φεστιβάλ μετά από χρόνια, μετά από την πολύ μεγάλη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην γυναίκα του Amber Heard Photo: Jeanne du Barry

Η Γαλλίδα ηθοποιός-σεναριογράφος και σκηνοθέτης Maïwenn έχει την τιμή να έχει στο ενεργητικό της τον διάσημο ηθοποιό Johnny Depp.

Η ταινία λέγεται Jeanne du Barry και θα κάνει σήμερα το απόγευμα πρεμιέρα στις Κάννες.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί ο Johnny Depp στον πρώτο του ρόλο σε ταινία μεγάλου μήκους μετά από τρία χρόνια, ως Λουδοβίκος XV, και η Maïwenn ως η αγαπημένη ερωμένη του διάσημου μονάρχη του 18ου αιώνα.

Ο Depp κάνει την εμφάνιση του στο διάσημο φεστιβάλ μετά από χρόνια, μετά από την πολύ μεγάλη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην γυναίκα του Amber Heard, μία διαμάχη που παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του. Μετά από μία μεγάλη παύση από τα γυρίσματα ταινιών, ο διάσημος ηθοποιός που έχουμε αγαπήσει από τις ταινίες του, επιστρέφει σαν Γάλλος Μονάρχης.

Η ταινία Jeanne du Barry θα κάνει σήμερα το απόγευμα πρεμιέρα στις Κάννες, θα είναι όμως εκτός διαγωνισμού. Οι επίσημες ανακοινώσεις του φεστιβάλ λένε πως οι ταινίες «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε και το «Indiana Jones and the Dial of Destiny» του Τζέιμς Μάνγκολντ θα κάνουν επίσης την πρεμιέρα τους στις Κάννες.

Ο ρόλος του Depp σαν Βασιλιάς της Γαλλίας ήταν πολύ απαιτητικός και το κοινό περιμένει πως και πως να δει την ερμηνεία του μετά από την χρόνια αποχή του από τις κάμερες. Ο Λουδοβίκος ο 15ος, γνωστός κι ως «ο αγαπητός Βασιλιάς», στο τέλος της βασιλείας του έγινε μισητός από τον λαό. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις Κάννες σήμερα, στις 19:00, ώρα Γαλλίας.









ΔΗΜΟΦΙΛΗ