ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αποκάλυψη Τζέιν Φόντα: Σκηνοθέτης ήθελε να κάνει σεξ μαζί μου για να δει πώς είναι οι οργασμοί μου

Αποκάλυψη Τζέιν Φόντα: Σκηνοθέτης ήθελε να κάνει σεξ μαζί μου για να δει πώς είναι οι οργασμοί μου
(Photo by Arthur Mola/Invision/AP, File)

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του Watch What Happens Live, η ηθοποιός Τζέιν Φόντα ισχυρίστηκε ότι ο Γάλλος σκηνοθέτης René Clément ζήτησε να κοιμηθεί μαζί της κατά τη διάρκεια της παραγωγής του θρίλερ του 1964, Joy House.

Στην ταινία συμμετείχαν επίσης ο Alain Delon και η Lola Albright.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Φόντα ως μια γυναίκα που ερωτεύεται έναν άντρα που ξεφεύγει από μια συμμορία γκάνγκστερ.

Ο Andy Cohen, ο παρουσιαστής του Watch What Happens Live, ζήτησε από τη Fonda να ονομάσει «έναν άντρα στο Χόλιγουντ που προσπάθησε να σε προσεγγίσει σεξουαλικά αλλά κάπως ανορθόδοξα».

Εκείνη απάντησε:

«Ο Γάλλος σκηνοθέτης René Clément».

«Λοιπόν, ήθελε να πάει στο κρεβάτι μαζί μου γιατί είπε ότι ο χαρακτήρας που υποδυόμουν έχει οργασμό στην ταινία και εκείνος έπρεπε να δει πώς ήταν οι πραγματικοί οργασμοί μου. Το είπε στα γαλλικά και εγώ έκανα ότι δεν κατάλαβα», συνέχισε η Φόντα, με μία δόση χιούμορ στη φωνή της.

Την εποχή των γυρισμάτων του Joy House, ο Clément ήταν 51 ετών ενώ η Fonda ήταν 27. Κατά τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, ο σκηνοθέτης ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς στη Γαλλία και πήρε πέντε βραβεία από το Φεστιβάλ των Καννών κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών το 1996.

Πέρυσι, η Φόντα αποκάλυψε ότι βρισκόταν σε ύφεση από τον καρκίνο αφού διαγνώστηκε με λέμφωμα.

Η ίδια έγραψε στο Instagram:

«ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ!!! Την περασμένη εβδομάδα ο ογκολόγος μου είπε ότι ο καρκίνος μου βρίσκεται σε ύφεση και μπορώ να διακόψω τη χημειοθεραπεία. Νιώθω τόσο ευλογημένη, τόσο τυχερή. Ευχαριστώ όλους εσάς που προσευχηθήκατε για μένα και μου στείλατε καλές σκέψεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ