ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ εξηγεί στο Netflix πώς είπε στη γυναίκα του για τον παράνομο γιο του

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ εξηγεί στο Netflix πώς είπε στη γυναίκα του για τον παράνομο γιο του
Η παράνομη σχέση με τη Μίλντρεντ Μπαένα συνέβη το 1996. (AP Photo/Jack Dempsey, File)

Ακούγεται σαν ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να δυσκολεύτηκε να πει στην τότε σύζυγό του Μαρία Σράιβερ για τον κρυφό γιο του με την οικονόμο τους Μίλντρεντ Μπαένα.

Και δεν τον κατηγορούμε φυσικά, είναι σίγουρα κάτι δύσκολο να πει κανείς, ειδικά στην γυναίκα του.

Μάλλον αδιανόητο!

Σύμφωνα με τη Sun, ο Σβαρτσενέγκερ αποκάλυψε πώς ο 25χρονος σήμερα Τζόζεφ Μπαένα είναι γιος του.

Η δημοσίευση αναφέρει ότι ο σταρ του «Terminator» μοιράζεται την ιστορία στην επερχόμενη σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή του στο Netflix για το πώς αυτός και η Σράιβερ πήγαιναν σε σύμβουλο γάμου κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Κυβερνήτης της Καλιφόρνια.

Και για όσους δεν το γνωρίζουν, ναι, ο Άρνι κάποτε ήταν κυβερνήτης της Καλιφόρνια.

Ο Άρνολντ Άλοις Σβαρτσενέγκερ (γεννημένος την 30η Ιουλίου 1947) είναι αυστριακής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός, επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, παραγωγός ταινιών, πρώην αθλητής και πρώην πολιτικός που υπηρέτησε ως 38ος Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας από το 2003 έως το 2011. Πάμε όμως πίσω στην ιστορία μας με τον κρυφό γιο του Άρνι.

«Μια μέρα, ο σύμβουλος είπε: «Σήμερα η Μαρία θέλει να είναι πολύ συγκεκριμένη για κάτι», φέρεται να λέει ο Σβαρτσενέγκερ στο ντοκιμαντέρ.


«Θέλει να μάθει αν είσαι ο πατέρας του Τζόζεφ».

«Νόμιζα ότι η καρδιά μου σταμάτησε. Και μετά είπα την αλήθεια. Ναι, Μαρία. Ο Τζόζεφ είναι ο γιος μου. Ήταν προφανώς συντετριμμένη μετά από αυτό».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1986 και είναι γονείς τεσσάρων παιδιών. Η παράνομη σχέση με τη Μίλντρεντ Μπαένα συνέβη το 1996.

Ο Σβαρτσενέγκερ είπε ότι αυτός και η Μπαένα πίστευαν ότι ήταν έγκυος από τον σύζυγό της, αλλά άρχισε να υποψιάζεται το αντίθετο καθώς ο Τζόζεφ μεγάλωνε.

«Στην αρχή πραγματικά δεν ήξερα, αλλά όσο μεγάλωνε, τόσο περισσότερο γινόταν σαφές σε μένα πως ήταν δικός μου γιος», είπε ο Σβαρτσενέγκερ.


«Τότε σκέφτηκα, πώς το λες τώρα αυτό;».

Το «Arnold» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη στο Netflix.

Αυτή τη στιγμή η σειρά του «Fubar» κάνει streaming στο Netflix.

Arnold Schwarzenegger explains in Netflix docuseries how he told wife about his secret son, report says

ΔΗΜΟΦΙΛΗ