ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Χάρισον Φορντ κάνει ντεμπούτο στη Marvel στο πλατό του «Captain America: Brave New World»

Ο Χάρισον Φορντ κάνει ντεμπούτο στη Marvel στο πλατό του «Captain America: Brave New World»
Ο Φορντ αναλαμβάνει τον ρόλο του Thaddeus 'Thunderbolt' Ross, που είχε προηγουμένως υποδυθεί ο Γουίλιαμ Χερτ στο «The Incredible Hulk» του 2008. (AP Photo/Daniel Cole)

Την Τρίτη, ο ηθοποιός Άντονι Μακί, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως Captain America στο επόμενο επεισόδιο του franchise του Marvel Cinematic Universe (MCU) «Captain America», μοιράστηκε μια φωτογραφία του να κάνει παρέα με τον Φορντ στα γυρίσματα.

«Όταν ο Χάρισον Φορντ σου λέει πώς πρέπει να τα δώσεις όλα, πρέπει να τον ακούς», είπε ο Άντονι Μακί, συνεχίζοντας να ευχαριστεί τον Φορντ «για τη σοφία στο σετ και για τα γέλια».

Η ανάρτηση του Μακί αποκάλυψε επίσης ότι η ταινία - η τέταρτη στο franchise - ονομάζεται πλέον «Captain America: Brave New World», όπως φαίνεται στις καρέκλες του σετ στην εικόνα που μοιράστηκε και δείχνει τον ίδιο και τον Χάρισον Φορντ. Ο νέος τίτλος ανακοινώθηκε επίσης σε ένα post από την Disney την Τρίτη.

Ο Φορντ αναλαμβάνει τον ρόλο του Thaddeus 'Thunderbolt' Ross, που είχε προηγουμένως υποδυθεί ο Γουίλιαμ Χερτ στο «The Incredible Hulk» του 2008, όπως και σε πολλές ταινίες του MCU, συμπεριλαμβανομένων των «Captain America: Civil War» του 2016 και «Avengers: Infinity War» το 2018. Ο Χερτ πέθανε τον Μάρτιο του 2022.

Είναι η πρώτη φορά που ο Φορντ φωτογραφίζεται στα γυρίσματα της νέας ταινίας του MCU. Ο σταρ είναι γνωστός για το ότι πρωταγωνίστησε σε μερικά από τα πιο αγαπημένα, γεμάτα δράση franchise όλων των εποχών, όπως το «Indiana Jones» και το «Star Wars"» σε όλη την καριέρα του, αλλά το «Brave New World» είναι η πρώτη του συνεισφορά στο MCU.

«Βλέπω όλους αυτούς τους υπέροχους ηθοποιούς να περνούν καλά και χαίρομαι που είμαι μέρος σε αυτό», είπε ο Φορντ για τις ταινίες της Marvel σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter τον Φεβρουάριο, προσθέτοντας ότι του αρέσει να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει κάνει μέχρι σήμερα και ευχαριστεί τους παραγωγούς για την ευκαιρία.

Ο Μακί είναι από καιρό μέλος του Marvel Universe, εμφανιζόμενος για πρώτη φορά ως Sam Wilson, ως ένας Avenger με το όνομα The Falcon, στο «Captain America: The Winter Soldier» του 2014. Έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε πέντε σίκουελ του MCU, καθώς και στη σειρά του 2021 της Disney+ «The Falcon and the Winter Soldier».

Η επερχόμενη ταινία θα είναι η πρώτη φορά που ο Μακί θα αναλάβει πλήρως τον ρόλο του Captain America αφού ο Steve Rogers του Chris Evans του πέρασε τον μανδύα στο τέλος του «Avengers: Endgame».

Το «Captain America: Brave New World» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Μαΐου 2024.

Harrison Ford makes his Marvel debut on set of newly named ‘Captain America: Brave New World’

ΔΗΜΟΦΙΛΗ