ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Mark Zuckerberg θέλει να παλέψει με τον Elon Musk μέσα σε κλουβί

O Mark Zuckerberg θέλει να παλέψει με τον Elon Musk μέσα σε κλουβί
Όλα ξεκίνησαν με μια απάντηση του Musk σε ένα thread στο Twitter στις 20 Ιουνίου που χλεύαζε τον Zuckerberg. Associated Press

Σε άλλα «εντελώς φυσιολογικά νέα», ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, και ο ιδιοκτήτης του Twitter, Elon Musk, θέλουν να λύσουν τις διαφορές τους με ένα...«cage fight».

Όλα ξεκίνησαν με μια απάντηση του Musk σε ένα thread στο Twitter στις 20 Ιουνίου που χλεύαζε τον Zuckerberg, το οποίο έλεγε: «Είμαι έτοιμος για cage fight». Ένας άλλος χρήστης είπε για τον Zuckerberg: «κάνει το ju jitsu πιο cool τώρα», σαν μια αναφορά στο πρόσφατο μετάλλιο του σε ένα τουρνουά jiu-jitsu της Βραζιλίας.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Zuckerberg απάντησε στη δική του πλατφόρμα, το Instagram, δημοσιεύοντας μια ιστορία που περιελάμβανε ένα στιγμιότυπο οθόνης του Tweet και απάντησε αναφερόμενος στον Elon Musk: «Στείλε μου τοποθεσία».

Εν τω μεταξύ, ο Musk δεν πτοείται, ανταποκρινόμενος στον Zuckerberg με το «Vegas Octagon», φαινομενικά ως απάντηση στο αίτημα τοποθεσίας του Zuckerberg. «Έχω αυτή την υπέροχη κίνηση που αποκαλώ «The Walrus», όπου απλώς ξαπλώνω πάνω στον αντίπαλό μου και δεν κάνω τίποτα», έγραψε επίσης ο Musk στο Twitter.

https://www.instagram.com/p/Cr7Ub8ULkzV/

Εν τω μεταξύ, ο Musk βγήκε πάλι στην επικαιρότητα επειδή παραχώρησε μέρος της εξουσίας του στο Twitter στη νέα διευθύνουσα σύμβουλο Linda Yaccarino.

«Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τη Linda Yaccarino ως τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο του Twitter!» Ο Musk έγραψε στο Twitter στις 12 Μαΐου: «Η @LindaYacc θα επικεντρωθεί κυρίως στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ εγώ θα επικεντρωθώ στο σχεδιασμό προϊόντων και τη νέα τεχνολογία. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε με τη Linda για να μετατρέψουμε αυτήν την πλατφόρμα σε κάτι καλύτερο.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ