ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της: H Madonna ανησύχησε την οικογένεια και τους φαν της

Βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της: H Madonna ανησύχησε την οικογένεια και τους φαν της
Η Madonna, 64 ετών, αναμενόταν να ξεκινήσει την περιοδεία της για 84 συναυλίες τον επόμενο μήνα. Τώρα το μέλλον της περιοδείας είναι αβέβαιο λόγω βακτηριακής λοίμωξης. Associated Press

Η 64χρονη ποπ σταρ Madonna βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη το Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ, όπου φέρεται να διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η βακτηριακή μόλυνση της παγκόσμιας ποπ σταρ ήταν «σοβαρή» και οδήγησε σε «πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ». Η κατάσταση της Madonna ήταν τόσο δύσκολη που οι συγγενείς της «προετοιμάζονταν για το χειρότερο», είπε ένα μέλος της οικογένειας.

Ο συγγενής της τραγουδίστριας που γεννήθηκε στο Detroit είπε ότι πέρασαν αρκετές τραυματικές ημέρες αβέβαιοι αν επρόκειτο να τα καταφέρει να παραμείνει στη ζωή.

Το μέλος της οικογένειας είπε ότι η σοκαριστική κατάρρευση ήταν μια κλήση αφύπνισης για τη Madonna, η οποία πιστεύει ότι είναι «ανίκητη» και πιέζει τον εαυτό της εξαιρετικά σκληρά για να προετοιμαστεί για την περιοδεία.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά προς ποια κατεύθυνση επρόκειτο να στραφεί και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο», είπε ο συγγενής. Γι’ αυτό κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. Όλοι πίστεψαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης».

Σε μια δήλωση, ο Guy Oseary, μάνατζερ της τραγουδίστριας, είπε ότι η υγεία της Madonna βελτιώνεται, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Πρόσθεσε ότι αναμένεται πλήρης ανάρρωση.

Η Madonna είναι μητέρα έξι παιδιών: της Lourdes, 26, του Rocco, 22, του David, 17, της Mercy, 17 και των 10χρονων διδύμων Stella και Esther.

Η Lourdes ήταν δίπλα της καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της, ανέφερε η New York Post.

Η Madonna έχει τρεις αδερφές - την Paula, τη Melanie και την Jennifer - και τέσσερα αδέρφια: τον Anthony, τον Martin, τον Christopher και τον Mario.

Ο Anthony πέθανε τον Φεβρουάριο από καρκίνο στο λαιμό και αναπνευστική ανεπάρκεια, σε ηλικία 66 ετών.

Η Madonna, 64 ετών, αναμενόταν να ξεκινήσει την περιοδεία της για 84 συναυλίες τον επόμενο μήνα.

Πιστεύεται ότι λαμβάνει θεραπεία σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Το παγκόσμιο ποπ είδωλο είχε ως στόχο να γιορτάσει την 40η επέτειο του σινγκλ της, Holiday, ξεκινώντας την πρώτη της περιοδεία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Με το όνομα Celebration Tour, αυτή θα ήταν η επιστροφή της τραγουδίστριας σε αρένες και στάδια μετά τις πειραματικές, θεατρικές παραστάσεις της Madame X το 2019 και το 2020.

Μερικές από αυτές τις παραστάσεις ακυρώθηκαν λόγω τραυματισμών στο γόνατο και στο ισχίο της σταρ.

«Συγγνώμη που έπρεπε να ακυρώσω απόψε», έγραψε η σταρ στο Instagram μετά την ακύρωση μιας παράστασης του 2020 στη Λισαβόνα, «αλλά πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ!»

Η τελευταία περιοδεία της Madonna επρόκειτο να ξεκινήσει στο Βανκούβερ του Καναδά, στις 15 Ιουλίου και να ολοκληρωθεί στις 30 Ιανουαρίου στην Πόλη του Μεξικού.

Ωστόσο, ο μάνατζερ του τραγουδιστή-τραγουδοποιού είπε ότι η Madonna εμφάνισε μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» το Σάββατο 24 Ιουνίου και ως αποτέλεσμα θα πρέπει να σταματήσουν όλες οι δεσμεύσεις της.

Επρόκειτο να ξεκινήσει το τμήμα της περιοδείας της στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη στις 14 Οκτωβρίου, που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει και να τελειώσει στο O2 Arena του Λονδίνου.

Ανακοινώνοντας την περιοδεία τον Ιανουάριο, είπε στους θαυμαστές: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα εξερευνήσω όσο το δυνατόν περισσότερα αγαπημένα τραγούδια με την ελπίδα να δώσω στους θαυμαστές μου το σόου που περίμεναν».

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της Madonna εκτείνονται αρκετές δεκαετίες - συμπεριλαμβανομένων των Into The Groove (1985), Like A Prayer (1989), Vogue (1990) και Hung Up (2005) για να αναφέρουμε μερικές.

https://www.instagram.com/p/CuC6w1TPH_l/

Είναι πιθανό ότι η Madonna - η οποία είναι έντονα μυστικοπαθής σε θέματα υγείας - βρισκόταν στο τελικό στάδιο ενός καθεστώτος προβών για την προετοιμασία της περιοδείας.

Το 2009, της απονεμήθηκε το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τη μουσική περιοδεία με τις υψηλότερες εισπράξεις από μια γυναίκα καλλιτέχνη μετά την ολοκλήρωση της Sticky & Sweet Tour της.

Το αμερικανικό περιοδικό Forbes την κατατάσσει ως την 45η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα στις ΗΠΑ με εκτιμώμενο πλούτο 580 εκατομμυρίων δολαρίων (460 εκατομμύρια λίρες) και λέει ότι έχει κερδίσει περίπου 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια από περιοδείες.

Την περασμένη εβδομάδα, δημοσίευσε στους 18,9 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram για να συγχαρεί τις δίδυμες 10χρονες κόρες της για την ολοκλήρωση του δημοτικού σχολείου.

Η Madonna Louise Ciccone το 1978 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη από το Μίσιγκαν για να ακολουθήσει μια καριέρα στον χορό και τη μουσική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ