ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους ανακοίνωσαν οι Eagles μετά από 52 χρόνια

Την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους ανακοίνωσαν οι Eagles μετά από 52 χρόνια
Οι θρυλικοί Eagles σε παλαιότερη συναυλία τους EPA/WALTER BIERI

Μετά από περισσότερα από 50 χρόνια, οι Eagles ετοιμάζονται βγαίνουν στο δρόμο για την τελευταία τους περιοδεία. Την Πέμπτη το θρυλικό συγκρότημα ανακοίνωσε την περιοδεία «The Long Goodbye» που θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου από στη Νέα Υόρκη.

«Οι Eagles είχαν μια θαυμαστή οδύσσεια 52 ετών, παίζοντας για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, κρατώντας τη μουσική ζωντανή μπροστά σε τραγικές απώλειες, ανακατατάξεις και αναποδιές πολλών ειδών», ανέφερε το συγκρότημα.

«Γνωρίζουμε πόσο τυχεροί είμαστε και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες. Η μεγάλη μας πορεία έχει διαρκέσει πολύ περισσότερο από ό,τι ονειρευόταν ποτέ κανείς μας. Όμως, όλα έχουν την ώρα τους, και ήρθε η ώρα να κλείσουμε τον κύκλο».

Οι Steely Dan, φίλοι των Eagles και επίσης μέλη του Rock and Roll Hall of Fame, θα ανοίξουν τις συναυλίες για τους δημιουργούς του «Hotel California».

https://www.instagram.com/p/CuWrpW3ObCZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα μέλη των Eagles Don Henley, Joe Walsh, Timothy B. Schmit, με τους Vince Gill και Deacon Frey «θα δώσουν σε κάθε αγορά όσες συναυλίες απαιτεί το κοινό τους».

Οι πρώτοι 13 σταθμοί της περιοδείας ανακοινώθηκαν την Πέμπτη και θα περιλαμβάνουν τη Βοστώνη, την Ατλάντα, το Κλίβελαντ, το Ντένβερ και άλλες πόλεις, με αποκορύφωμα το Σεντ Πολ της Μινεσότα την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.

Η περιοδεία αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το 2025.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ