ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αντρέα Μποτσέλι: Όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν τη συναυλία στο ΟΑΚΑ

Αντρέα Μποτσέλι: Όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν τη συναυλία στο ΟΑΚΑ

Πληροφορίες για την πρόσβαση του κοινού και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι στο ΟΑΚΑ.

Οι μεγάλες προσδοκίες των Ελλήνων φίλων του λυρικού τραγουδιού εκπληρώνονται. Ο αισθαντικότερος εκπρόσωπός του, ο αδιαφιλονίκητος πρεσβευτής του, ο διάσημος Αντρέα Μποτσέλι έρχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας για τη μεγαλύτερη συναυλία που έχει δώσει έως τώρα στη χώρα μας!

Μια σπάνια ευκαιρία για το ευρύ ελληνικό κοινό να απολαύσει από κοντά τον μεγαλύτερο τενόρο της εποχής μας! Αυτή την Τρίτη 18 Ιουλίου, η Αθήνα τραγουδά με τον Αντρέα Μποτσέλι και συμμετέχει σε ένα ανεπανάληπτο καλλιτεχνικό θέαμα που έχει δημιουργήσει η ξεχωριστή ομάδα του.

«Αγαπημένοι Έλληνες φίλοι, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη χώρα σας.
Θα βρίσκομαι στις 18 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και για μένα θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ εκεί. Ελπίζω να σας συναντήσω όλους και να σας προσφέρω την πιο όμορφη ιταλική μουσική. Τα λέμε σύντομα!», αναφέρει στο μήνυμά του ο εμβληματικός καλλιτέχνης.

Σημαντικές πληροφορίες για την πρόσβαση του κοινού στη συναυλία

Οι κάτοχοι εισιτηρίων της συναυλίας μπορούν να προσεγγίσουν το Ολυμπιακό Στάδιο από όλες τις εισόδους του Ολυμπιακού Σταδίου (Είσοδος Κύμης, Είσοδος Ειρήνης, Είσοδος Αρτέμιδος, Είσοδος Ιασώ, Είσοδος Πεζογέφυρας, Πύλη Δ επί της Σπύρου Λούη).

Ακολουθώντας τη σήμανση καθώς και τις οδηγίες του προσωπικού διαχείρισης κοινού οι κάτοχοι εισιτηρίων θα κατευθυνθούν στις θέσεις τους.

ΟΑΚΑ Μποτσέλι

Οι ΕΙΣΟΔΟΙ 3 και 4 εξυπηρετούν τους κατόχους εισιτηρίων στις Κερκίδες του Σταδίου, δηλαδή στις Θύρες: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων στον Αγωνιστικό Χώρο/ Arena - GOLDEN seating, SILVER seating, BRONZE seating και PURPLE seating – θα εισέλθουν από την ΕΙΣΟΔΟ 2.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων VIP (PA + PB) και ΑΜΕΑ θα εισέλθουν από την ΕΙΣΟΔΟ 1.

Οι κάτοχοι GOLDEN seating εισιτηρίων μπορούν να εισέλθουν και να κατευθυνθούν στη θέση τους στον αγωνιστικό χώρο και από την ΕΙΣΟΔΟ 1. Ειδικά οι κάτοχοι εισιτηρίων VIP (PA + PB), GOLDEN seating και ΑΜΕΑ, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης και από την Πύλη Α του Σταδίου επί της ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ.
Παράταση ωραρίου λειτουργίας στη γραμμή 1 του Μετρό την Τρίτη 18 Ιουλίου.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους θεατές της συναυλίας ότι η ΣΤΑ.ΣΥ. προσθέτει επιπλέον δρομολόγια από το σταθμό ΕΙΡΗΝΗ στη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) προς Πειραιά / και προς Κηφισιά την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 λόγω της διεξαγωγής της συναυλίας του Andrea Bocelli. Το τελευταίο τρένο θα αναχωρήσει προς Κηφισιά στις 0.56.30 και προς Πειραιά στις 0.50.00.

Η προπώληση ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και οι τιμές των εισιτηρίων στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ξεκινούν από 49,50ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα Nova, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni's)

Δίκτυο Public
Public online: http://tickets.public.gr/
Kαταστήματα Public
https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

Οι τιμές εισιτηρίων στο ΤΑΜΕΙΟ της συναυλίας

θα διαμορφωθούν ως εξής

PL6: 50 ευρώ
PL5: 72 ευρώ
PL4: 90 ευρώ
PL3: 100 ευρώ
PL2: 155 ευρώ
PL1: 248 ευρώ

Purple Seating (Θέσεις καθημένων στον αγωνιστικό χώρο): 100 ευρώ
Bronze Seating (Θέσεις καθημένων στον αγωνιστικό χώρο): 155 ευρώ
Silver Seating (Θέσεις καθημένων στον αγωνιστικό χώρο): 198 ευρώ
Golden Seating (Θέσεις καθημένων στον αγωνιστικό χώρο): 247,50 ευρώ – SOLD OUT

Εισιτήρια ΑμεΑ.: 50 ευρώ*

*Η διάθεση των εισιτηρίων ΑμεΑ πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας και προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο e-mail: tickets@xlalala.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ