«La Maison»: Σε έναν γαλλικό οίκο μόδας εστιάζει νέα σειρά της Apple TV+
Ανανεώθηκε:
Οι κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές στο Χόλυγουντ έχουν σταματήσει σε μεγάλο βαθμό, με τους ηθοποιούς και τους σεναριογράφους να απεργούν, όμως η Apple TV+ σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα οικογενειακό δράμα 10 επεισοδίων για έναν εμβληματικό γαλλικό οίκο μόδας.
Η σειρά με τίτλο «La Maison» θα περιστρέφεται γύρω από μια οικογενειακή δυναστεία που διευθύνει έναν σύγχρονο πολυτελή οίκο μόδας και τις ζωές ισχυρών οικογενειών. Η υπόθεση μπορεί να ακούγεται λίγο οικεία σε όσους είναι κοντά στη βιομηχανία, αλλά η ιστορία είναι προϊόν μυθοπλασίας.
Η Καρόλ Μπουκέ, ο Λαμπέρ Ουίλσον, ο Πιερ Ντελαντοσαμπ, ο Αντουάν Ρενάρτζ είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της σειράς, την οποία σκηνοθετούν οι Φαμπρίς Γκομπέρ και Ντανιέλ Γκρου.
H Apple TV+ δεν έχει επιβεβαιώσει πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά, στην οποία η υψηλή ραπτική συναντά το δράμα.
Η Apple, με το διεθνές καστ της, είναι απίθανο να βασιστεί σε ηθοποιούς του Σωματείου Ηθοποιών Αμερικής (SAG-AFTRA) ή σε σεναριογράφους του Σωματείου Σεναριογράφων Αμερικής (WGA) για τη συγκεκριμένη παραγωγή αναφέρουν δημοσιεύματα.
Ο Κάρολος θα αποκαλύψει για πρώτη φορά την φορολογική του δήλωση ως μονάρχης
20:40
Σε κόκκινο συναγερμό λόγω καύσωνα η Γαλλία - Απαγορεύτηκε η κατανάλωση αλκοόλ σε φεστιβάλ
20:29
Άκτιο: Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα πριν από πτήση για Ιταλία
20:19
«Η Χεζμπολάχ έχει περιέλθει σε πολύ δύσκολη θέση», υποστηρίζει ο αρχηγός του IDF
20:06