Ο Λουκ Γκράιμς δηλώνει μεγάλος θαυμαστής του Χιου Γκραντ
Ανανεώθηκε:
Ο Λουκ Γκράιμς (Luke Grimes) είναι μεγάλος θαυμαστής του Χιου Γκραντ (Hugh Grant), ενός από τους πλέον γνωστούς πρωταγωνιστές των ρομαντικών ταινιών.
Ο Γκράιμς κάνει το ντεμπούτο του στη ρομαντική κωμωδία «Happiness for Beginners» στο πλευρό της Έλι Κέμπερ (Ellie Kemper). Σε συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός πριν από την απεργία του SAG-AFTRA, αποκάλυψε στο αμερικανικό περιοδικό People ότι η αγαπημένη του ταινία στο είδος είναι το «Notting Hill», με πρωταγωνιστές τον Γκραντ και την Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts). Ο ηθοποιός είπε ακόμα ότι άλλη αγαπημένη του ταινία του είδους είναι το «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία» λέγοντας: «Νομίζω ότι ο Χιου Γκραντ ήταν ο Θεός της ρομαντικής κωμωδίας».
«Νομίζω ότι ήταν τόσο καλός σε αυτό που έκανε σε αυτές τις ταινίες. Έλεγα "Θα κάνω ό,τι μπορώ για να προσπαθήσω να γίνω ο Χιου Γκραντ", γιατί ήταν πάντα ο στρέιτ άντρας, αλλά ήταν αρκετά αστείος από μόνος του».
Στο μυαλό του Γκράιμς, ο Γκραντ είχε τη σωστή δόση χιούμορ στους ρόλους του. «Σε πολλά ήταν τέλειος», λέει ο ηθοποιός. «Σε έπειθε και ένιωθες πολλή ενσυναίσθηση γι’ αυτόν».
«Πάντα ήθελα να κάνω μια ρομαντική κωμωδία. Ήταν στη λίστα μου, γιατί πάντα μου δίνουν λίγο πιο δραματικούς ρόλους» είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε ότι «φοβόμουν πολύ να κάνω μια κωμωδία», αλλά «ήθελα πάντα να προσπαθήσω».
Πιάνουν δουλειά οι «Ράμπο» της ΑΑΔΕ: Από «κόσκινο» επιστροφές φόρων, αγοραπωλησίες ακινήτων, κληρονομιές
08:20
Έρικ Βέστφαλ, Σουγιούλ και Απόκριες στην Αθήνα: 10 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
08:20
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Χαμηλές ταχύτητες σε κέντρο και Αττική Οδό
08:17
Τη δημοσιοποίηση κυβερνητικών «αρχείων» για τα ΑΤΙΑ και τους εξωγήινους, λέει ότι θα διατάξει ο Τραμπ
08:16