Συναυλία υπερθέαμα των U2 στο Λας Βέγκας - Εγκαινίασαν το «Sphere»
Ανανεώθηκε:
Μέσα από ένα οπτικό αριστούργημα που αιχμαλωτίζει τη φαντασία, οι U2 εγκαινίασαν τον χώρο εκδηλώσεων «Sphere» στο Λας Βέγκας, μια εντυπωσιακή κατασκευή ύψους 115 μέτρων, με κόστος άνω των 2,3 δισεκ. δολαρίων που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 20.000 θεατές.
Ένας από τους πιο φαντασμαγορικούς συναυλιακούς χώρους στον κόσμο έκανε το ντεμπούτο του στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 μέσα από μια εξαιρετική εμφάνιση των U2, με το συγκρότημα να παίζει το εμβληματικό άλμπουμ του 1991, «Achtung Baby» αλλά και πολλές ακόμα επιτυχίες.
Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη οπτικοακουστική εμπειρία με 164.000 ηχεία που θυμίζει κατά πολλούς τον φανταστικό κόσμο του Matrix, καθώς μεταξύ άλλων διαθέτει περιβαλλοντικά εφέ που μπορούν να προσομοιώσουν σκηνές, αέρα και αλλαγές θερμοκρασίας.
Τα βίντεο που ακολουθούν είναι εντυπωσιακά:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Bruce Springsteen: Συναυλίες... τέλος για όλο το 2024 - Πάσχει από έλκος ο διάσημος μουσικός
Αλβανία: Διώξεις σε βάρος 27 διαδηλωτών για διατάραξη της δημόσιας τάξης
22:47
Ισραήλ: Θα τηρήσουμε την κατάπαυση του πυρός αν η Χεζμπολάχ πράξει το ίδιο
22:40
Από γητεύτρια του Τραμπ σε δεινή επικριτή: Πώς και γιατί άλλαξε η σχέση Τραμπ - Μελόνι
22:36
ΕΛ.Α.Σ.: Θεσμικό φιάσκο διαδικασία ακροόασης των υποψηφίων για την ηγεσία του Αρείου Πάγου
22:30