ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκθεση ζωγραφικής της Ελένης Μπαχτή για τη στήριξη του κέντρου ειδικών ατόμων «Χαρά»

Έκθεση ζωγραφικής της Ελένης Μπαχτή για τη στήριξη του κέντρου ειδικών ατόμων «Χαρά»
Έργο της Ελένης Μπαχτή Ελένης Μπαχτή

Μία ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023, στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας στις 16:00 - 20:00 μ.μ. - Σάκη Καράγιωργα 1, από τη νεαρή καλλιτέχνη Ελένη Μπαχτή, σε συνεργασία με την Human Flourishing Movement (HFM).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, σε επιλεγμένο χώρο που αποτελεί προσφορά του Δήμου Γλυφάδας, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 16:00 - 20:00 μ.μ. στη διεύθυνση Σάκη Καράγιωργα 1, 166 75.

Η Ελένη Μπαχτή, μαθήτρια του International Baccalaureate στο κολλέγιο Ψυχικού, δημιουργεί με μοναδικό τρόπο έργα, συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα και την αισθητική της. Με αγάπη για την τέχνη και τη ζωή, μεταφέρει μέσα από την καλλιτεχνική της έκφραση, τις αξίες της νιότης της. Τα έσοδα από αυτήν την έκθεση θα δοθούν για έναν πολύτιμο φιλανθρωπικό σκοπό, και ειδικότερα, για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το Κέντρο ειδικών ατόμων «Χαρά».

--.jpg
Έργο της Ελένης ΜπαχτήΕλένης Μπαχτή

Ιδρύτρια της οργάνωσης Human Flourishing Movement (HFM), είναι η Αγγελική Παπαντωνίου και υπεύθυνη συντονισμού η Φρόσω Λεμού. Η πρωτοβουλία της έκθεσης, ανήκει στην κυρία Φρόσω Λεμού που με την φιλανθρωπική της ευαισθησία και δράση οργανώνει την συγκεκριμένη εκδήλωση με στόχο την υποστήριξη του κέντρου και των παιδιών που φιλοξενεί στους χώρους του.

---.jpg
Έργο της Ελένης ΜπαχτήΕλένης Μπαχτή

Η HFM επικεντρώνεται στον κόσμο της ψυχικής ευημερίας και της προαγωγής του ατομικού και κοινωνικού ευζην, προσφέροντας υποστήριξη και καθοδήγηση προς αυτήν την κατεύθυνση. Όπως αναφέρει η κυρία Παπαντωνίου, «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Ελένη, το ίδρυμα Χαρά και την Φρόσω Λεμού, μοιραζόμενοι το κοινό μας στόχο: να εμπνεύσουμε τον κόσμο να ζήσει μια πιο ευτυχισμένη και ισορροπημένη ζωή».

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον κόσμο της Ελένης Μπαχτή και να συμμετάσχετε σε αυτήν την υπέροχη πρωτοβουλία. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ