ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την διεθνούς φήμης Σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου

Συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την διεθνούς φήμης Σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου
Η διεθνούς φήμης Σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων κοινωφελούς χαρακτήρα, ανακοινώνει την ίδρυση και έναρξη παιδικής χορωδίας, καθώς και χορωδίας ενηλίκων, μικτής και γυναικείας, υπό την διεύθυνση της διεθνούς φήμης Σοπράνο, Σόνιας Θεοδωρίδου.

Στόχος του εν λόγω εγχειρήματος είναι να συμβάλλει στην πολιτιστική ανάπτυξη, στην πνευματική καλλιέργεια και τη δημιουργική έκφραση των ατόμων.

Η Χορωδία σαν οργανισμός προάγει την αναβάθμιση του πνευματικού επιπέδου των μελών, καλλιεργεί τις καλλιτεχνικές δεξιότητες τους και τους προσφέρει την δυνατότητα να παράγουν πολιτιστικό έργο, βελτιώνοντας το πολιτιστικό τους επίπεδο.

MD-Theodoridou10653.jpg
Η διεθνούς φήμης Σοπράνο, Σόνια ΘεοδωρίδουΕλληνικός Ερυθρός Σταυρός

Παράλληλα, λειτουργεί σαν Κιβωτός της μουσικής παράδοσης και των αξιών της πολυφωνίας και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, αναβαθμίζοντας τον ελεύθερο χρόνο σε ποιοτική απασχόληση με ευκαιρίες για πραγματική δράση με συμμετοχή σε συναυλίες, παρουσιάσεις και άλλα καλλιτεχνικά και εκπαιδευτικά δρώμενα που σχεδιάζει να υλοποιήσει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός το προσεχές διάστημα.

Καλλιτεχνική Δ/νση και Δ/νση Εκδηλώσεων: Σόνια Θεοδωρίδου
Δ/σή παραγωγής: Μαρία Κουρκουλάκου
Γραμματέας: Άρετή Παπαδάτου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ