Ο Χιου Τζάκμαν γράφει βιβλίο για τη ζωή του
Ανανεώθηκε:
Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Χιου Τζάκμαν ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του μετά το διαζύγιό του με την επίσης ηθοποιό Ντέμπορρα Λι-Φέρνες ύστερα από 27 χρόνια.
Σύμφωνα με το US Weekly, ο Αυστραλός σταρ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα πρώτα στάδια της συγγραφής του βιβλίου το οποίο θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες από τη ζωή του και αποκαλύψεις «βόμβα».
«Ο Χιου επιλέγει να γράψει αυτό το βιβλίο τώρα γιατί επιτέλους είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και με το διαζύγιο» δήλωσε συνεργάτης του και πρόσθεσε. «Θα μιλήσει για τη ζωή του και θα ανοιχτεί όσο ποτέ άλλοτε».
Σημειώνεται ότι το πρώην ζευγάρι σόκαρε τους θαυμαστές του τον περασμένο μήνα όταν ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο έπειτα από 27 χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.
SPONSORED
Τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Κ/2024 από τον ΑΣΕΠ
04:00
ΔΥΠΑ - Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων: Αυτοί είναι οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων
03:00
«Ανακαινίζω»: Πότε ανοίγει το νέο πρόγραμμα - Οι δύο φάσεις του προγράμματος
02:00
Τέθηκε σε λειτουργία το politis.gov.gr: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών
01:00