Τι είπε ο Σπάικ Λι για την ταινία Oppenheimer: «Δεν επικρίνω, σχολιάζω»
Ανανεώθηκε:
Σπουδαία ταινία χαρακτήρισε το «Oppenheimer» ο σκηνοθέτης Σπάικ Λι, σπεύδοντας ωστόσο να σχολιάσει πως θα έπρεπε να δείξει και την άλλη πλευρά, δηλαδή «τι συνέβη στον ιαπωνικό λαό».
«(Ο Κρίστοφερ Νόλαν) είναι ένας τεράστιος σκηνοθέτης… Δεν τον επικρίνω, κάνω ένα σχόλιο», δήλωσε ο Λι μιλώντας στην Washington Post.
«Αφού (η ταινία Oppenheimer) είναι τρεις ώρες, θα ήθελα να έχει προσθέσει μερικά ακόμα λεπτά για τα όσα συνέβησαν στον Ιαπωνικό λαό. Άνθρωποι εξαϋλώθηκαν. Αρκετά χρόνια αργότερα είχαν ραδιενέργεια. Δεν είναι πως δεν είχε τη δύναμη. Εκείνος λέει στα στούντιο (παραγωγής) να κάνουν. Θα μου άρεσε πολύ στο τέλος της ταινίας ίσως, να δείχνει τι έκανε η ρίψη αυτών των δύο πυρηνικών βομβών στην Ιαπωνία», τόνισε ο σκηνοθέτης.
Ταϊβάν: Ένας νεκρός και πάνω από 500 τραυματίες από τον τυφώνα Τσάμπι - Χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
08:44
ΗΠΑ-Ιράν: «Φουντώνουν» τα σενάρια για νέα πλήγματα μετά τις ενδιάμεσες εκλογές - Τι λένε οι αναλυτές
08:31
Σουηδική μελέτη 47 ετών αποκαλύπτει την ηλικία στην οποία το σώμα αρχίζει να χάνει τη δύναμή του
08:30
Βρούτσης για Basketgate: Από Τρίτη θα τοποθετηθώ - Δεν μπορώ να επιβάλω, μπορώ να υποδείξω
08:29