ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Jeremy Renner αποκαλύπτει πώς άλλαξε η ζωή του μετά το παραλίγο θανατηφόρο ατύχημά του

Ο Jeremy Renner αποκαλύπτει πώς άλλαξε η ζωή του μετά το παραλίγο θανατηφόρο ατύχημά του
Ο σταρ των «Avengers» συντρίφτηκε κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα, ενώ προσπαθούσε να εμποδίσει το τρακτέρ του να γλιστρήσει και να χτυπήσει τον ανιψιό του. Associated Press

Ο Jeremy Renner έχει αναρρώσει σωματικά από το σχεδόν θανατηφόρο ατύχημα που υπέστη τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει ξεχάσει την εμπειρία.

Ο σταρ των «Avengers» συνετρίβη κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα, ενώ προσπαθούσε να εμποδίσει το τρακτέρ του να γλιστρήσει και να χτυπήσει τον ανιψιό του. Έσπασε πολλά οστά, συμπεριλαμβανομένων οκτώ πλευρών, μια κόγχη, ένα γόνατο και έναν ώμο.

Ο Renner μίλησε πρόσφατα στο CNN για την ανάρρωσή του από το ατύχημα και πώς άλλαξε η ζωή του τους τελευταίους εννέα μήνες.

«Αισθάνομαι πολύ ευλογημένος και πολύ τυχερός που είμαι όρθιος και περπατάω και ζω τη ζωή μου», είπε ο Renner.

Ο Renner πρόσθεσε ότι ο χρόνος του μοιάζει «πιο πολύτιμος» τώρα. Είχε επιλέξει να ταξιδέψει στο Charleston, S.C., όπου έχει συνεργαστεί με την τοπική εταιρεία αλκοολούχων ποτών Sweet Grass Vodka, με την οποία συνεργαζόταν πριν από το ατύχημα.

«Ήμουν πραγματικά ξεκάθαρος για το πώς θέλω να περάσω τον χρόνο μου μετά από το ατύχημα», είπε.

Ο Renner περιέγραψε τα «δώρα» που νιώθει ότι κέρδισε ως αποτέλεσμα του ατυχήματος.

«Υπάρχουν πολλά δώρα που έλαβα εξαιτίας αυτού», είπε ο Renner. «Όταν δοκιμάζεσαι σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, με κάθε τρόπο και μετά για να το ξεπεράσεις πρέπει να γίνεις πιο δυνατός, αυτό είναι κάτι δύσκολο να εξηγηθεί, σου δίνει όμως τρομερή δύναμη η όλη διαδικασία».

Έχοντας ξαναβρεί την κινητικότητά του, ο Renner φαινόταν και ακουγόταν υγιής και ευγνώμων.

«Επιμονή. Δύναμη. Όλα είναι ένα διανοητικό παιχνίδι. Το έβαλα στην πίσω τσέπη μου τώρα. Ξέρω πώς να αντιμετωπίζω τον πόνο. Είναι όλα στο μυαλό. Αν μπορείτε να ξεπεράσετε κάτι τέτοιο μπορείτε να ξεπεράσετε τα πάντα».

Jeremy Renner reveals how his life has changed since his near-fatal accident, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ